Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

217
0
Reclama

Inspectoratul de Politie Judeteana VranceaEvenimente rutiere

 

Reclama

La data de 13 februarie a.c., ora 13.00, poliţiştii focşăneni au depistat pe strada Prof. Ghe. Longinescu din municipiul Focşani, un bărbat, de 43 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia provizorie de circulaţie expirată din data de 13 februarie a.c.

 

La data de 13 februarie a.c., ora 17.29, poliţiştii rutieri au depistat pe strada Mărăşeşti din municipiul Focşani, un tânăr, de 20 ani, din comuna Suraia, în timp ce conducea un autoturism, având autorizația provizorie de circulație expirată din data de 9 februarie a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

 

La data de 14 februarie a.c., ora 03.30, poliţiştii din Rastoaca s-au sesizat cu privire la faptul că pe DN 23, pe direcția de mers Focșani către Vulturu, se află un autoturism răsturnat. În urma primelor verificări efectuate, s-a stabilit faptul că autoturismul aparține unui tânăr, de 20 ani, din localitate, care în timp ce se afla la volanul vehiculului, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și s-a răsturnat în afara părţii carosabile, dar şi faptul că tânărul nu posedă permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 13 februarie a.c., ora 23.30, poliţiştii din Popeştii au depistat pe raza localităţii, un bărbat, de 51 ani, din comuna Urecheşti, în timp ce conducea un microbuz, având o concentraţie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 14 februarie a.c., ora 20.30, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi de un bărbat, de 38 ani, din municipiul Focşani, despre faptul că în timp ce conducea un autoturim pe strada Cuza-Vodă din municipiul Focşani, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton angajat în traversare regulamentară a străzii pe marcaj pietonal.

În urma producerii evenimentului a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat, de 50 ani, din municipiul Focşani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Atât conducătorul auto cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Furturi cercetate de poliţişti

 La data de 13 februarie a.c., ora 16.30, poliţiştii din Năruja au depistat un bărbat, de 37 ani, din localitate, care a sustras din incinta unui supermarket, bunuri în valoare de aproximati 40 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 14 februarie a.c., ora 07.45, poliţiştii focşăneni au depistat într-un bazar, un tânăr, de 19 ani şi un minor în vârstă de 17 ani, ambii din orasul Odobesti, care ofereau spre vanzare doua biciclete fără a putea justifica provenienţa lor.

În urma cercetărilor efectuate cu operativitate, s-a stabilit faptul că acestea provin dintr-un furt săvârşit la data de 13 februarie a.c., ora 01.30, în oraşul Odobeşti. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

 

La data de 14 februarie a.c., ora 09.00, poliţiştii din Vidra au fost sesizati de un bărbat din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras din fata blocului unde locuieste, un moped. Ulterior, poliţiştii au fost sesizaţi şi de o femeie din aceeaşi localitate, despre faptul că mai multe autoturisme din parcarea blocurilor centrale din satul Vidra, au anvelopele distruse. În urma verificărilor efectuate cu operativitate, poliţiştii au identificat un minor în vârstă de 17 ani, din comuna Năruja, principal bănuit de sâvârşirea faptelor. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregiii activităţi infracţionale.

Gest de bună-credinţă

 

La data de 11 februarie a.c., ora 11.15, poliţişti focşăneni au fost sesizaţi de un agent de pază al unui supermarket din municpiul Focşani, despre faptul că a găsit un portofel în care se aflau mai multe carduri, un act de identitate şi suma de160 lei.            Portofelul găsit a fost predat poliţiştilor care s-au deplasat la faţa locului, iar în urma verificarilor efectuate bunurile au fost predate pe baza de dovadă proprietarului de drept. Pe această cale adresăm felicitării bărbatului pentru simţul civic de care a dat dovadă şi sperăm ca gestul făcut de aceasta să fie un exemplu pentru toţi vrâncenii.

Radare:

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

Lasă un răspuns