Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Evenimente rutiere

 

La data de 19 februarie a.c., ora 13.40, pe str. Republicii din municipiul Adjud, un bărbat, de 37 ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea o autoutilitara nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un autoturism din faţa sa, care era oprit pentru a acorda prioritate de trecere unui pieton aflat pe marcajul pietonal şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, autoturismul a lovit şi rănit uşor pietonul. Cercetările sunt continuate in vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 19 fmasina politieebruarie a.c., ora 07.15, pe DN2-E85 în comuna Garoafa a fost depistat un bărbat de 41 ani, din comuna Ţifeşti, în timp ce conducea o autoutilitara având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din 10.09.2015. In cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 19 ebruarie a.c., ora 12.00, pe DJ 205D în comuna Nereju, un tânăr de 25 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat. In cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 19 ebruarie a.c., ora 03.55, pe DN2 E85, în comuna Urecheşti, un tânăr de 29 ani din comuna Frumoasa, judeţul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neatenţiei, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în şanţul de pe sensul opus de mers. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a doi pasageri din autoturism. Conducătorul a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

 Radare:

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

Lasă un răspuns