Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Inspectoratul de Politie Judeteana VranceaEvenimente rutiere

 

La data de 23 februarie a.c., ora 18.20, poliţiştii din Tâmboieşti au depistat un tânăr de 29 ani, din municipiul Rm. Sărat, judeţul Buzău, în timp ce conducea o autoutilitara, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 23 februarie a.c., ora 18.45, pe DJ 204D în comuna Vulturu, poliţiştii au depista un bărbat de 30 ani, din localitate, în timp ce conducea un tractor neînmatriculat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 23 februarie a.c., ora 19.25, pe DC 184 în comuna Sl. Bradului poliţiştii au depistat un bărbat de 38 ani din localitate în timp ce conducea ansamblul de autovehicule compus dintr-un tractor şi o remorcă neînmatriculată şi transpora 1 m.c. lemn de foc, fără a avea documente legale.

De asemenea, poliţiştii au mai depistat un tânăr de 25 ani, din localitate, in timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere şi având o concentraţie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. În ambele cauze au fost întocmite dosare penale.

 

La data de 24 februarie a.c., ora 01.50, pe str. Mărăşeşti din municipiul Focşani, un bărbat de 34 ani, din municipiul Galaţi, judeţul Galaţi, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, deşi avea acest drept suspendat.  În cauză a fost întocmit dosar penal.


Furturi cercetate de poliţişti

 

În continuarea cercetărilor privindu-l pe bărbatul de 49, din municipiul Focşani, care la data de 22 februarie a.c., a fost depistat in flagrant în timp ce sustrăgea bunuri dintr-o boxă, acesta a fost prezentat Judecătoriei Focşani care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile. De apreciat este faptul că domnul comisar de poliţiei Ion Voicu prin prezenţă de spirit, dar şi devotament faţă de instituţie şi faţă de cetăţeni, l-a depistat in flagrant pe bărbatul de 49 de ani. În spiritul celor mai sus prezentate menţionăm faptul că poliţiştul in noaptea de 21/22 februarie a.c., după ce a participat la o cercetare la faţa locului in cazul unei infacţiuni de distrugere, cercetare finalizată in jurul orelor 02.30, in timp ce se deplasa către domiciliu, a observant un bărbat de 49 de ani şi pe care l-a urmarit pe o distanţă de aproximativ 1,5 km. Asfel, poliţistul, l-a depistat in flagrant şi l-a reţinut pe bărbatul care a pătruns prin efracţie intr-o boxa din municipiul Focşani, de unde a sustras mai multe bunuri in valoare de aproximativ 2000 de lei. Bunurile sustrase au fost recuperate in totalitate si au fost predate persoanei vătămate. Totodata, poliţiştul a coordanat activitatea de cercetare la faţa locului in cazul acestei infracţiuni de furt. De apreciat mai este faptul că, acelaşi poliţişt, în noaptea de 31.12.2013/01.01.2014 s-a aflat în dispozitivul din municipiul Focşani, zona Piața Unirii, dispozitiv organizat în scopul prevenirii unor fapte penale şi după terminarea programului, îndreptându-se spre casă, a observat doi tineri in timp ce intrau intr-o societate comerciala, după ce au forţat un geam cu tâmplărie termopan. Poliţistul a asigurat zona de producere a faptei pâna la sosirea poliţiştilor din cadrul structurii de ordine publică, cei doi tineri fiind depistaţi în flagrant şi ulterior reţinuţi. Cei doi au sustras bunuri în valoare de aproximativ 1200 lei, bunuri care au fost recuperate în totalitate si predate persoanei vătămate.

 

 

Radare:

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

Lasă un răspuns