Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

217
0
Reclama

Evenimente rutiere

La data de 27 februarie a.c., ora 19.40, polițiștii din Andreiașu au oprit în trafic un autoturism al cărei cărui conducător auto, un bărbat de 43 ani, din comuna Reghiu, a refuzat să prezinte documetele de legitimare și a pus autoturismul în mișcare fără acordul agentului de poliție.

Reclama

Imediat, s-a procedat la urmărirea autoturismului, folosindu-se semnale luminoase și acustice, însă conducătorul auto a refuzat sa opreasca până în comuna Reghiu.

Față de acesta a fost dispusă măsura sancționării contravenționale, precum și măsura complementară a reținerii a permisului de conducere.

 

La data de 28 februarie a.c., ora 16.00, un bărbat de 67 ani, din comuna Timboiesti, in timp ce conducea un atelaj hipo, a trecut cu roata dreapta fata peste un bolovan, s-a dezechilibrat si a cazut pe partea carosabilă. Bărbatul se afla sub influenta bauturilor alcoolice, respectiv 0,60 mg/l, alcool pur in aerul expirat.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

Furt cercetat de polițiști

La data de 28 februarie a.c., ora 20.11, polițiștii din Odobeşti au fost sesizaţi de un bărbat de 59 ani, din localitate, despre faptul că a surprins doi minori care sustrăgeau bunuri din portbagajul autoturismului său. Cei doi minori, de 14 si repectiv 10 ani, au fost depistați având asupra lor bunurile furate.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

 

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

 

politie

Lasă un răspuns