Acasă Arhiva Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

243
0
Reclama

Evenimente rutiere

 

Reclama

La data de 4 martie a.c., ora 12.00, polițiștii focșăneni au depistat o tânără de 28 de ani, din localitate, care conducea pe bld. Unirii un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie de expirată din data de 1 martie a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar autoturismul a fost indisponibilizat.

La data de 4 martie a.c., ora 10.40, polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 33 de ani, din comuna Urechești care conducea pe str. Copăcei din municipiu. Adjud, fără a poseda permis de conducere. Tot la data de 4 martie a.c., ora 10.40, polițiștii rutieri rutier au mai depistat un bărbat de 45 de ani, din municipiul Oradea în timp ce conducea o autoutilitară pe str. E. Teodoroiu din municipiul Adjud, fără a poseda permis de conducere cu categorie corespunzătoare. În ambele cauze au fost întocmite dosare penale.

La data de 4 martie a.c., ora 18.30, polițiștii din Garoafa au depistat în trafic un tânăr de 23 de ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism, deși avea acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 4 martie a.c., ora 00.55 polițiștii din Câmpineanca au depistat un tânăr de 29 de ani, din comuna Tîmboiești, care conducea o autoutilitara în timp ce se afla sub influenta băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost transportat la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Radare:

pol

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Bolotești; Vidra;

 

 

Lasă un răspuns