Acasă Eveniment Politia vranceana informeaza!

Politia vranceana informeaza!

207
0
Reclama

Evenimente rutiere

 La data de 25 august a.c., ora 11.00, pe DN2 E85 în afara localitaţii Slobozia Bradului, un tânăr de 17 ani, din localitate, fără a poseda permis, a condus un tractor şi a efectuat, fără să se asigure, manevra de întoarcere, fiind acroşat de un alt autoturism care circula regulamentar. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Reclama

La data de 25 august a.c., ora 20.50, pe DN 2D în comuna Vidra, un tânăr de 22 ani din municipiul Focşani, în timp ce conducea o autoutilitara, pe fondul neatenţiei a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a unui pasager, precum şi rănirea gravă a altei pasagere. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 25 august a.c., ora 21.25, pe DJ 205L în comuna Tulnici, un tânăr de 27 ani din localitate a fost depistat în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Păşunat ilegal în fond forestier

 La data de 25 august a.c., poliţiştii din Dumitreşti s-au sesizat din oficiu despre faptul că un bărbat de 55 ani, din localitate, în calitate de proprietar al unei stâne, a pătruns fără drept cu animalele în pădure, distrugând prin păşunat un număr de 230 puieţi fag şi carpen. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de păşunat ilegal în fond forestier.

 Furt cercetat de poliţişti

 La data de 25 august a.c., o femeie din comuna Tulnici a sesizat faptul că la ora 10.15 a surprins-o pe R. Paraschiva, de 26 ani, din comuna Braniştea, judeţul Galaţi, în timp ce sustrăgea bunuri din locuinţa mamei sale din satul Lepşa. În urma primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că acesta ar fi sustras 350 lei şi mai multe bijuterii din aur şi argint. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 Mandat executat de poliţişti

La data de 25 august a.c., ora 17.00, în extravilanul localităţii Paltin, poliţiştii l-au depistat pe B. Vasile, urmărit naţional pentru că se sustrage executării pedepsei privative de libertate de 3 ani pentru săvârşirea mai multor furturi pe raza comunei. Acesta a fost depus în Penitenciarul Focşani în vederea executării pedepsei.

masini politia rutieraRadare

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Cîmpuri;

Lasă un răspuns