Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

259
0
Reclama

Eveniment rutier

 

Reclama

La data de 11 martie a.c., ora 17.00, polițiștii din Tulnici au depistat pe DN2 Dun bărbat de 66 ani, în timp ce conduce au moped, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Furturi cercetate de polițiști

La data de 11 martie a.c., gestionarul unei societăți comerciale din comuna Bordești, a sesizat faptul că un tânăr de 26 ani, i-a sustras un cartuș de țigări de pe raftul unde se aflau depozitate țigările în incinta magazinului. Valoarea prejudiciului cauzat este de 150 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 11 martie a.c., polițiștii din Tâmboieșri au fost sesizaţi de un bărbat de 45 ani,din localitate, despre faptul că doi vecini i-ar fi sustras din locuinţă suma de 1548 lei şi un telefon mobil. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

politistiRadare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Bolotești; Vidra;

Lasă un răspuns