Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

204
0
Reclama

prins de radarEvenimente rutiere

 

Reclama

La data de 12 martie a.c., ora 18.15, polițiștii din Nereju au depistat un tânăr de 24 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autocamion fără a poseda permis de conducere. La aceeași data și oră a mai fost depistat un bărbat de 34 de ani, din localitate, care conducea un autocamion fără a poseda permis de conducere. În ambele cauze au fost întocmite dosare penale.
La data de 13 martie a.c., ora 18.10, polițiștii focșăneni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un minor de 15 ani, din comuna Nereju, a condus un autoturism pe Bld. București, deși autoturismul era radiat din circulație din data de 05.07.2014 și fără a poseda permis de conducere. Totodată, polițiștii au mai stabilit faptul că autoturismul era sustras în scop de folosință, de la o persoana plecată din tară, autoturismul fiind parcat pe raza municipiului Focșani. În cauză a fost întocmit dosar penal.
La data de 13 martie a.c., ora 20.30, polițiștii rutieri au depistat o femeie de 45 de ani, din comuna Suraia, în timp ce conducea un autoturism în comuna Suraia, în timp ce se afla sub influenta băuturilor alcoolice, fapt atestat de aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 11 martie a.c., polițiștii adjudeni au stabilit faptul că la data de 14.11.2015 ora 14.25, cetățean italian de 47 de ani a condus pe raza localității un autoturism, deși avea dreptul de conducere suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 12 martie a.c., ora 13.30, pe DJ 205M în comuna Nistorești, un bărbat de 32 de ani din localitate a fost depistat în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 12 martie a.c., ora 19.55, pe DJ 252 din comuna Homocea, a fost depistat un bărbat de 29 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.  În cauză a fost întocmit dosar penal.
La data de 12 martie a.c., ora 20.25, pe DJ 204E în comuna Vânători a fost depistat un tânăr de 24 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, în urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.  În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Tentativă de omor

 

La data de 13 martie a.c., ora 20.25, polițiștii din Movilița au fost despre faptul că un bărbat de 46 ani, din localitate, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții în contradictoriu l-a lovit pe tatăl său, un bărbat de 81 ani, în zona gâtului, provocându-i plăgi ce au necesitat intervenție medicală de specialitate. În cauză a fost întocmit dosar penal și se fac cercetări sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de omor, față de bărbatul de 46 ani fiind dispusă măsura reținut pe bază de ordonanță.

 

 Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Bolotești; Vidra;

Lasă un răspuns