Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

236
0
Reclama

Eveniment rutier

 

Reclama

La data de 16 martie a.c., ora 01.30, polițiștii focșăneni au depistat un tânăr de 25 de ani, din comuna Bilieşti în timp ce conducea un pe Bld. Unirii, fiind sub influenta băuturilor alcoolice (0,98 mg/l alcool pur in aerul expirat). Conducătorul auto a fost transportat la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Furt cercetat de polițiști

 

La data de 10 noiembrie 2015 polițiștii focșăneni au fost sesizați de o femeie despre faptul că în timp ce se afla în incinta unui market din localitate, i-a fost sustrasă poșeta dintr-un cărucior metalic de cumpărături. În urma continuării cercetărilor polițiștii l-au depistat pe principalul bănuit de săvârșirea infracțiunii, un minor de 12 ani din comuna Vulturu, prejudiciul in valoare de aproximativ 700 de lei fiind recuperat în totalitate. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

Tâlhărie cercetată de polițiști

La data de 28 octombrie 2015 polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul că un minor de 12 ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe str. Cernei a fost deposedat prin violență de telefonul mobil. În urma activităților specifice desfășurate polițiștii l-au depistat pe principalul bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie un minor de 11 ani, din localitate. Prejudiciul în valoare de aproximativ 800 de lei a fost recuperat în totalitate. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

Mandat executat de polițiști

La data de 15 martie a.c., polițiștii din Garoafa au ridicat au depistat un bărbat de 43 de ani din localitate condamnat la 1,7 ani și 20 de zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost în penitenciarul Focșani în vederea executării pedepsei.

politistiRadare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Bolotești; Vidra;

Lasă un răspuns