Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

157
0
Reclama

Evenimente rutiere

 

Reclama

La data de 16 martie a.c., ora 09.20, pe str. Republicii din municipiul Focșani, un bărbat de 30 de ani din localitate, în timp ce conducea autoturism, nu a păstrat o distantă corespunzătoare fată de un autoturism care se deplasa în fata sa si al cărui conducător auto a oprit la trecerea de pietoni. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto care era oprit la trecere. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
La data de 16 martie a.c., ora 10.45, pe DN2 E85 în comuna Pufeşti, un bărbat de 48 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neatenției, a intrat în coliziune cu alt autoturism oprit lângă axul drumului și care semnaliza intenția conducătorului auto de a vira la stânga pentru a pătrunde în curtea unui imobil. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară conducătorului auto care era staționat.   Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
La data de 16 martie a.c., ora 18.30, în comuna Mera, un tânăr de 23 de ani din comuna Reghiu a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având autorizația provizorie de circulație expirată.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 16 martie a.c., ora 19.35, pe DN2-E85 în comuna Urecheşti, a fost un bărbat de 31 de ani din localitatea Mogoșoaia, județul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulație de autoritățile belgiene. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

 

Minor dispărut depistat de polițiști

 

La data de 16.03.2016, un minor 15 ani din comuna Jariștea, dispărut din cadrul Modulului Familial Dumbrăveni, a fost identificat în stația CFR din municipiul Focșani și a fost internat la Adăpostul Temporar pentru Copiii Delicvenți și din Stradă Focșani.

Pe durata dispariției acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

 

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Bolotești; Vidra;politisti

Articolul precedentNici a treia oară nu i-a ieșit: Mitrea rămâne la zdup
Articolul următorUNPR Vrancea: Neagu Murgu candidează la CJ iar Marius Iorga la primăria Focșani
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns