Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

politieMinoră depistată de polițiști

                  

La data de 19 martie a.c.,       polițiștii din Panciu au depistat o minoră de 13 ani, din comuna Chirnogeni, județul Constanța, care în data de 18 martie a.c., a plecat voluntar de la domiciliu și era dată în urmărire națională. La momentul depistării, minora nu prezenta semne de violentă și s-a stabilit faptul că pe perioada cat a fost plecată de la domiciliu, nu a fost victima vreunei infracțiuni. Minora a fost predată lucrătorilor postului de poliție Chirnogeni și apoi încredințată părinților.

Evenimente rutiere

 

La data de 19 martie a.c., ora 14.00, pe DN 2D, în comuna Tulnici, polițiștii din localitate au depistat un bărbat, de 42 ani, din comuna Catalina, județul Covasna, în timp ce conducea un taf (tractor articular forestier) neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere și având o îmbibaţie de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 19 martie a.c., ora 17.30, pe DN 2N, în comuna Dumbrăveni, polițiștii din localitate au depistat un bărbat, de 45 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere și având o îmbibaţie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 19 martie a.c., ora 19.55, pe str. Cuza Vodă din municipiul Focșani, polițiștii rutieri au depistat o femeie în vârstă de 51 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 19 martie a.c., ora 18.00, pe DC din comuna Tîmboiești, un bărbat, de 56 ani, din municipiul Brăila, în timp ce conducea un autoturism a acroșat și accidentat ușor un bărbat, de 61 ani, din comuna Tîmboiești, care se deplasa pe marginea părții carosabile în același sens de mers. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauza a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 20 martie a.c., ora 01.30, pe DC 23, în comuna Corbița, polițiștii din localitate au depistat un tânăr, de 22 ani, din comuna Boghești, în timp ce conducea un moped neînmatriculat și fără a deține permis de conducere. În cauză a întocmit dosar penal.

 

La data de 20 martie a.c., ora 08.30, polițiștii rutieri au depistat pe Bld. Unirii din municipiul Focșani, au oprit pentru control un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu emis de autoritățile din Olanda, condus de un bărbat de 48 ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul este neînmatriculat, fiind radiat din circulație din data de 15 februarie a.c.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

 

La data de 20 martie a.c., orele 14.00, polițiștii rutieri au depistat pe DN2 E85, pe raza comunei Garoafa un bărbat de 38 ani, în timp ce conducea un autoturism cu numere provizorii expirare din 5 septembrie a.c.. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 20 martie a.c., orele 15.50, polițiștii din Panciu, au depistat un un autoturism condus de un bărbat, de 63 ani, din comuna Soveja, care se afla sub influenta băuturilor alcoolice (0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 20 martie a.c., orele 13.50, polițiștii din Câmpuri au depistat pe DN 2L, un bărbat, de 72 ani, în timp ce conducea un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii expirate din data de 8 martie a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 20 martie a.c., orele 17.10, polițiștii din Mărășești au depistat pe DJ 205 H, sat Pădureni, un bărbat, de 35 ani, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice (0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

         La data de 20 martie a.c., ora 15.50, polițiștii din Câmpuri au depistat pe DN 2 L, un bărbat, de 37 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se în stare de ebrietate (0, 72 mg/l alcool pur în aerul expirat).  În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

         La data de 20 martie a.c., ora 19.25, polițiștii din orașul Odobești au depistat pe strada Gării, o femeie, de 38 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism, fiind în stare de ebrietate (0, 76 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data 20 martie a.c., ora 22.30, polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul că pe str. Vâlcele s-ar fi produs un eveniment, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. În urma primelor verificări efectuate s-a stabilit faptul ca un bărbat de 61 ani, în timp ce cobora dintr-un microbuz staționat, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă. În urma acestui incident, persoana a suferit o fractură deschisă la piciorul stâng, iar în urma testării acestuia a rezultat o concentrație 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 21 martie a.c., ora 01.40, polițiștii din Tulnici au depistat un bărbat de 30 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism și se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat atât testarea alcoolscopică cât și recoltarea de mostre biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

 Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Bolotești; Vidra;

Lasă un răspuns