Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

218
0
Reclama

 

Evenimente rutiere

Reclama

 

La data de 28 martie a.c., orele 16.45, polițiștii din Valea Sării au depistat pe DN 2D, sat Colacu, un tânăr, de 18 ani, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 28 martie a.c., orele 13.40, un bărbat, de 72 ani,  domiciliat în comuna Țifești, în timp ce conducea un atelaj hipo pe DJ 205 E, pe raza satului Bătinești, a efectuat manevra de întoarcere a vehiculului, moment în care s-a rup oiștea, iar căruța s-a răsturnat, rezultând rănirea ușoară a căruțașului. În urma testării cu aparatul alcooltest, aparatul a indicat o concentrație de 0,52 mg/l alcool în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

Agresiune cercetată de polițiști

 

La data de 28 martie a.c., polițiștii din Tâmboești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 64 ani, s-a prezentat la Secția UPU a Spitalului Sf. Pantelimon Focșani, unde  a declarat că ar fi fost victima unei agresiuni. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în  cursul aceleiași zile, în jurul orelor 17:00,  bărbatul a fost lovit cu palma în zona feței și trântit la pământ de un alt bărbat, de 55 ani. În cauză a fost întocmit dosar penal.


Tâlhărie cercetată de polițiști

 

La data de 28 martie a.c., orele 20.00, polițiștii din Reghiu au fost sesizați de o femeie, de 37 ani, din localitate, cu privire la faptul că un bărbat, de 31 ani, ar fi lovit-o în mod repetat cu pumnii peste cap și corp, și i-ar fi sustras dintr-un buzunar al hainei, un telefon mobil în valoare de 500 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

Gest de buna-credință

 

La data de 24 martie a.c., o femeie din municipiul Focșani s-a prezentat la sediul Politiei Municipiului Focșani, unde a predat un portofel de culoare maro, pe care l-a găsit în fața unui magazin din localitate.  Portofelul care conținea un act de identitate și suma de 240 lei, a fost predat pe bază de dovadă, proprietarului de drept.

Pe această cale adresăm felicitări femeii pentru simțul civic de care a dat dovadă și sperăm ca gestul făcut de aceasta să fie un exemplu pentru toți vrâncenii.

 

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23 :  Răstoaca; Vulturu;

MCV radar politie

Lasă un răspuns