Acasă Eveniment Politia vranceana informeaza!

Politia vranceana informeaza!

225
0
Reclama

Evenimente rutiere

La data de 31 august a.c., ora 12.42, C. Silviu Marius, de 35 ani, din comuna Cîmpineanca, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neatenţiei a pătruns pe contrasens acroşând lateral un autoturism care circula din sens opus. Ulterior, din impact, autoturismul vinovat de producerea evenimentului s-a răsucit pe carosabil tamponându-se cu spatele de alt autoturism, care circula regulamentar din sens opus. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a unui pasager din ultimul autoturism avariat, precum şi rănirea conducătorului auto vinovat de producerea evenimentului. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Reclama

 La data de 31 august a.c., ora 11.56, poliţiştii focşăneni l-au depistat pe S. Gabriel, de 41 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,81 mg/l alcool in aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală unde i s-a recoltat o mostra biologica de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei, refuzând prelevarea celei de-a doua mostre. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 31 august a.c., ora 11.30, poliţiştii din Vulturu s-au sesizat din oficiu despre faptul că E. Vasile, de 39 ani, din comuna Suraia, a condus un autoturism pe DJ 204D în data de 17.07.2015, ora 17.00, fără a poseda permis de conducere. In cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 31 august a.c., ora 12.50, poliţiştii din Tulnici l-au depistat P. Gheorghe, de 59 ani, din comuna Stefan cel Mare, judeţul Vaslui, în timp ce conducea o autoutilitara, iar la testarea cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Furt cercetat de poliţişti

La data de 31 august a.c., ora 14.05, poliţiştii din Obrejiţa au fost sesizaţi de R. Irinel, de 34 ani, din comuna Slobozia Bradului, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras din cultura de vie struguri in valoare de aproximativ 200 de lei.

În urma activităţilor desfăşurate cu operativitate poliţiştii au stabilit faptul că Ş. Flavius Cosmin, de 17 ani, B. David Valentin, de 15 ani şi P. Mădălin Florin, de 15 ani, toţi din comuna Obrejiţa, ar fi sustras cantitatea de struguri, cantitate pe care au comercializat-o. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului cauzat.

Deces cercetat de poliţişti

La data de 31 august a.c., ora 11.10, poliţiştii din Bârseşti au fost sesizaţi despre faptul că B. Ileana, de 70 ani, din comuna Bârseşti, a fost internată la data de 26.08.2015, ora 20.27 la Spitalul de Urgenţă Sf. Pantelimon Focşani, iar la data de 29.08.2015, ora 01.00 a decedat. La internare femeia a precizat faptul că în după-amiaza zilei de 25.08.2015 în timp ce se întorcea din câmp tractând un căruţ metalic, s-politistia împiedicat, fiind lovită de căruţ. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 Infracţiune de omor

 La data de 31 august a.c., ora 15.30, poliţiştii din Măicăneşti au fost sesizaţi despre faptul că, un barbat de 59 ani, din localitate, ar fi lovit-o pe mama sa cu un corp dur în cap. Echipa operativă complexă a stabilit faptul femeia de 82 de ani, locuia în aceeaşi casă cu fiul ei şi pe fondul unui conflict spontan, barbatul de 59 ani ar fi lovit-o pe mama sa cu un corp dur în cap, iar în urma loviturilor aceasta a decedat. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Radare

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Cîmpuri;

Lasă un răspuns