Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Evenimente rutiere

 

La data de 2 aprilie  a.c., orele 20.30, pe DJ 205D, în comuna Năruja, un tânăr de 24 ani, din comuna Mera, a fost depistat în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere. politie hotÎn cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 2 aprilie a.c., orele 20.30, pe DJ 119C, în comuna Rugineşti, sat Copăceşti, un tânăr de 22 ani, din comuna Urecheşti, județul Bacău, a fost depistat în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere.  În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 2 aprilie a.c., orele 21.00, pe DJ 119C, în comuna Rugineşti, sat Copăceşti, un bărbat, de 34 ani, din comuna Urecheşti, județul Bacău, a fost depistat în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 3 aprilie a.c., orele 00.25, pe DJ 205C, în comuna Vîrteşcoiu, un tânăr, de 28 ani, din comuna Cîmpineanca, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice (0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 3 aprilie a.c., orele 02.05, pe DN 2D, în comuna Vidra, un tânăr, de 22 ani, din comuna Moviliţa, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice ( 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat). Conducătorul auto a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 3 aprilie a.c., ora 23.50, polițiștii din Tîmboiești au depistat un bărbat, de 43 ani, din comuna Bordeşti, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN2 E85, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice  (0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat). Bărbatul a fost condus la spital, unde a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 3 aprilie a.c., ora 10.30, polițiștii din Odobesti au depistat un bărbat, de 30 ani, din orasul Odobesti, în timp ce conducea un autoturism având autorizația de circulație provizoriee expirată din data de 28 ianuarie 2014 și fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul. În cauză a fost întocmit dosar penal.


Scandal cercetat de polițiști

 

La data de 3 aprilie a.c., orele 03.05, polițiștii din Rugineşti au fost sesizați de un bărbat din localitate, cu privire la faptul că, la domiciliul acesteia  ar fi  izbucnit un scandal, provocat de fosta sa soţie şi fiul lor veniţi în vizită. În urma primelor cercetări efectuate, poliţiştii au constatat că atât bărbatul cît şi fosta  soţie în vărstă de 43 ani şi fiul lor în vârstă de 18 ani, prezentau plăgi tăiate la nivelul membrelor superioare, iar mai multe geamuri ale locuinței erau sparte. Cei trei au fost transportaţi la Spitalul Adjud pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere.

 

Tâlhărie cercetată de polițiști

 

La data de 2 aprilie a.c., orele 20.20,  o femeie, de 58 ani, din municipiul Focşani a sesizat faptul că în timp ce se deplasa pe strada Bucegi, doi tineri necunoscuţi au abordat-o, i-au smuls poşeta de pe umăr, după care au fugit. La aceeași data, orele 21.15, o altă femeie de 74 ani, din municipiul Focşani, a sesizat faptul că în timp ce se deplasa pe strada Miron Costin, a fost deposedată de telefonul mobil şi de alte bunuri, de către doi tineri necunoscuţi. În urma activităților specifice desfășurate cu operativitate, polițiștii focșăneni au depistat un tânăr de 18 ani și un minor în vârstă de 15 ani, ambii din comuna Măicănești, principalii bănuiți de săvârșirea faptelor. Prejudiciul cauzat de cei doi în valoare de aproximativ 1000 lei, respectiv 1600 lei, a fost recuperat în totalitate. Față de cei doi tineri s-a luat măsura reținerii, iar la data de 3 aprilie a.c., Judecătoria Focşani a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

 

Minor depistat de polițiști

 

La data de 3 aprilie a.c., ora 18.30, polițiștii din Tătăranu au depistat un minor în vârstă de 15 ani, din comuna Gura Şuţii, județul Dîmboviţa, care părăsise fără încuviințare  Modulul de tip familial Dumbrăveni, la data de 28 februarie a.c. Minorul care era dat în urmărire natională din data de 29 ianuarie a.c., a fost internat în Centrul de Primire în Regim de Urgență pentru Copii Focşani.

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23 :  Răstoaca; Vulturu;

 

Lasă un răspuns