Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Evenimente rutiere

 

La data de 11 aprilie a.c., orele 07.50, pe DN2-E85, pe centura municipiului Focşani, un bărbat de 55 ani, din comuna Coteşti, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul care se circula  în faţa sa şi care a oprit pentru a efectua manevra de viraj la stînga, intrînd in coliziune cu acesta.

Din impact, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt auto care circula regulamentar. În urma producerii evenimentului, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto în vârstă de 55 de ani, care s-a deplasat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 11 aprilie a.c., orele 08.20, pe DN2 L în afara localității Străoane, o tânără de 25 ani, din comuna Soveja, în timp ce conducea un autoturism,  într-o curbă deosebit de periculoasă nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de carosabil umed, a derapat și a acroșat un copac de pe marginea părții carosabile.

În urma producerii accidentului, a rezultat rănirea uşoară a tinerei şi rănirea gravă a unui pasager de 34 ani, din aceeaşi localitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 11 aprilie a.c., orele 10.10, pe DN2 L în orașul Panciu, zona Satu Nou, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat necunoscut, în timp ce conducea un autocamion, într-o curbă la dreapta a pătruns pe sensul opus de deplasare şi a acroşat un autoturism condus de un bărbat de 60 ani, din localitate.

Din impact, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului autoturismului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma activităților desfășurate cu operativitate, polițiștii rutieri au depistat ansamblul de vehicule implicat în eveniment,  care a fost condus de un bărbat de 41 ani, din comuna Doftana, județul Bacău şi care a părăsit locul accidentului fără să observe că a acroşat un autoturism.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilrii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 11 aprilie a.c., orele 11.45, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr de 27 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN23 în localitatea Răstoaca, într-o curbă la dreapta nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de carosabil umed, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autotractor condus regulamentar de un bărbat de 46 ani, din municipiul Brăila. În urma producerii evenimentului, a rezultat decesul tânărului de 27 de ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 11 aprilie a.c., orele 07.40, pe DN23 în comuna Vulturu, un bărbat de 49 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat ușor un biciclist de 79 ani, care a pătruns pe partea carosabilă fără să se asigure.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Furt cercetat de polițiști

La data de 11 aprilie a.c., orele 14.50, un bărbat din comuna Tulnici a sesizat faptul că în timp ce se afla pe strada Viilor din comuna Cîmpineanca, un tânăr necunoscut i-ar fi sustras telefonul mobil, după care a fugit.

În urma activităţilor desfăşurate cu operativitate a fost depistat un minor în vârstă de 17 ani, din localitate, care avea asupra sa bunul sustras.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale.

 

Gest de buna-credinţă

 

La data de 30 martie a.c., la ofiţerul de serviciu al Poliţiei municipiului Focşani s-a prezentat A. Nicu din localitate, care a predat organelor de poliție un portmoneu de culoare neagră, găsit în Bazarul Focșani.

Portmoneul, care conținea suma de 161 lei și o carte de identitate pe numele unui bărbat din comuna Broșteni, județul Vrancea, a fost înaintat Postului de Poliție Broșteni, urmând a fi predat pe bază de dovadă proprietarului de drept.

Pe aceată cale adresăm felicitării bărbatului pentru simţul civic de care a dat dovadă şi sperăm ca gestul făcut de acesta să fie un exemplu pentru toţi vrâncenii.

 

Radare:

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23 :  Răstoaca; Vulturu;politie

Lasă un răspuns