Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

198
0
Reclama

masina politieEvenimente rutiere

La data de 13 aprilie a.c., orele 07.35, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe raza comunei Vînatori, sat Mircestii Vechi, s-a produs un accident de circulație, soldat cu o victimă. Din primele verificări, s-a stabilit faptul că un bărbat de 43 ani, din localitate, în timp ce conducea un microbuz de transport elevi din direcţia sat Răduleşti către comunaVînători, nu a verificat sistemul de închidere al uşilor, iar pe timpul deplasării uşa spate s-a deschis, moment în care un elev în vârstă de 7 ani a căzut pe carosabil, rănindu-se uşor. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Reclama

 

Distrugere cercetată de polițiștii

La data de 13 aprilie a.c., ora 17.57, polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul că în urma unui conflict spontan între doi soți, ar fi fost spart geamul unei vitrine frigorifice dintr-o piață din municipiul Focșani, vitrina aparținând unei femei din Slobozia Ciorăști, producător-comerciant de brânzeturi.  Din primele verificări efectuate cu operativitate de polițiști, a fost depistat un bărbat de 52 ani, din localitate, principal bănuit de săvârșirea faptei, iar prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ de 3000 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de distrugere.

 

Minor depistat de polițiști

La data de 13 aprilie a.c., la orele 22.20, polițiștii din Milcovul au depistat un minor în vârstă de 15 ani, din comuna Bărcănești, județul Prahova, care se deplasa pe partea carosabilă a D.N. 23 A.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că  acesta a plecat voluntar de la domiciliu pentru a se întalni cu o minoră de pe raza comunei, rătăcindu-se.

 

S-a luat legatura telefonic cu parintii, care s-au deplasat pe raza comunei si au luat preluat minorul.

 

Radare:

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23 :  Răstoaca; Vulturu;

Lasă un răspuns