Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

154
0
Reclama

Dosar penal la regimul armelor si munițiilor

 

Reclama

La data de 23 aprilie a.c., polițiștii focșăneni au desfășurat o acțiune în vederea asigurării climatului de ordine şi siguranţă publică premergător Sărbătorilor Pascale, ocazie cu care au depistat un bărbat din comuna Slobozia Ciorăşti, membru vânător, care deţinea ilegal 88 de cartuşe cu glonţ calibrul 5.6 mm, muniţie neînscrisă în permisul de armă. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, iar cartuşele au fost ridicate în vederea confiscării.  

 

Dosare penale la regimul rutier

 

La data de 23 aprilie a.c., ora 12.20, pe DJ 202E, în comuna Obrejiţa, polițiștii din localitate au depistat un bărbat de 49 ani, din comuna Tîmboieşti, în timp ce conducea un autoturism, având acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 23 aprilie a.c., ora 23.20, pe DJ 241A polițiștii din Tănăsoaia au depistat un bărbat de 33 ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conducea un ATV neînmatriculat şi având o îmbibaţie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 23 aprilie a.c., ora 22.30, polițiștii din Năruja au depistat un tânăr de 29 ani, din comuna  Păuneşti, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 205M. Întrucât tânărul prezenta halenă alcoolică, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, acesta refuzând atât testarea alcoolscopică cât și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Inspectoratul de Politie Judeteana VranceaÎn cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 24 aprilie a.c., orele 08.40, polițiștii rutieri au depistat pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Adjud un bărbat de 55 ani, din comuna Homocea, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice (0,45 mg/l a lcool pur în aerul expirat).

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 24 aprilie a.c., orele 21.30, pe strada Republicii din municipiul Focşani, un tânăr de 22 ani din comuna Moftini, județul Satu Mare, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism radiat din circulaţie şi care avea montate plăcuţe de înmatriculare ce aparţineau unui alt autovehicul.

În  cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 25 aprilie orele 03.15, pe DN2-E85 în municipiul Focşani, polițiștii rutieri au depistat un tânăr de 27 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice (0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat).

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Eveniment rutier

 

La data de 23 aprilie a.c, ora 11.30, pe DN 23, în comuna Vulturu, o femeie de 41 ani, din municipiul Focşani, în timp ce conducea un autoturism a acroşat şi accidentat uşor un biciclist în vârstă de 72 ani, din localitate, care nu  s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

Furturi cercetate de polițiști

 

La data de 23 aprilie a.c., ora 23.00, polițiștii din Năneşti au depistat un tânăr de 25 ani, din comuna Ciorăşti, care a sustras o cabalină în valoare de 1.000 lei de la bunicul său în vârstă de 74 ani.

Cabalina a fost recuperată si predată proprietarului de drept, iar în cauză  s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

La data de 24 aprilie a.c., orele 13.00, polițiștii din Dumitreşti au depistat pe raza satului Blidari un minor în vârstă de 17 ani, din localitate, în timp ce sustrăgea de pe islazul comunal o bovină ce aparţine unui consătean.

Animalul a fost predat proprietarului, iar minorul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

Scandal cercetat de polițiști

 

La data de 24 aprilie a.c., orele 20.10, polițiștii focșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că pe stada Bicaz se desfăşoară un scandal.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că un bărbat de 37 ani, din localitate, ar fi sustras din locuinţa unui alt bărbat un pistol cu bile de cauciuc, acesta fiind şi motivul pentru care cei doi se certau. Deoarece proprietarul nu a putut prezenta permisul de port armă, pistolul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

 

 

Radare:

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23 :  Răstoaca; Vulturu;

Articolul precedentTrei candidați la funcția de primar al Focșaniului și-au depus candidatura
Articolul următorFane Popa – Directorul Administratiei Pietelor Focsani
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns