Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Evenimente rutiere

 

La data de 1 mai a.c., orele 13.30, pe DN 2 D, pe raza localităţii Bârseşti, un bărbat de 44 ani, din comuna Vulturu, în timp ce conducea o motocicletă, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum în pantă şi curbă deosebit de periculoasă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a intrat într-un şanţ, lovindu-se de capătul unui podeţ din beton. În urma producerii impactului, a rezultat răninrea gravă a bărbatului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. La data de 1 mai a.c., orele 12.20, pe DN 25 A, un tânăr de 26 ani, din comuna Nănești, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, având montate numere false de înmatriculare. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 1 mai a.c., orele 12.50, pe DN 2L Lepșa, un tânăr de 22 ani, din comuna Vînători, județul Galați, a fost depistat în timp ce conducea un ATV, fără să dețină permis de conducere. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că ATV-ul i-a fost încredințat pentru a fi condus pe drumurile publice de un tânăr de 23 ani, din municipiul Galați, care cunoștea faptul că acesta nu deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a comis fapta.

 

La data de 1 mai orele 19.54, pe strada Revolutiei din municipiul Focşani, un tânăr de 21 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat virajul la stânga pentru a pătrunde într-o parcare și a  intrat în coliziune frontală cu un biciclist care circula din sensul opus de mers. În urma producerii impactului a rezultat rănirea uşoară a biciclistului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. După producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție, fiind depistat la ora 21.10 pe strada Aleea Stadionului din municipiul Focsani, unde a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-au recoltat două mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 1 mai a.c., orele 13.26, polițiștii din Tulnici au fost sesizați cu privire la faptul că în cursul aceleiași zile, o femeie din municipiul Galați, în timp ce se plimba în calitate de pasager cu un A.T.V. pe raza satului Lepșa, a căzut de pe acesta, suferind mai multe vătămări corporale.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că un bărbat din municipiul Galați, în timp ce conducea un A.T.V pe drumul forestier Lepșa – Horumbăț din extravilanul satului Lepșa, din cauza neatenției în conducere a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un copac aflat pe marginea drumului forestier. În urma producerii evenimentului femeia, în calitate de pasager a căzut de pe ATV, suferind mai multe leziuni în zona feței.  În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 2 mai a.c., orele 02.46. polițiștii rutieri au depistat pe strada prof. Ghe. Longinescu din municipiul Focșani, o tânără de 20 ani, din  localitatea Ploscuțeni, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulatie din data de 15 iulie 2014. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

Scandaluri cercetate de polițiști

 

La data de 1 mai a.c., ora 22.39, polițiștii din Slobozia Bradului au fost sesizați de o femeie din comuna Obrejița,  cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe raza satului Slimnic cu un autoturism, a fost oprită de un grup de persoane din comuna Tîmboești, care au încercat să o agreseze. Din primele verificări efectuate de polițiști, a rezultat faptul că în jurul orelor 22.15, în timp ce femeia se afla la domiciliul său, persoane necunoscute au folosit un spray iritant lacrimogen în curtea sa, după care s-au îndreptat cu un  autoturism către comuna Tîmboești. Aceasta, împreună cu 5 bărbați din localitate, a plecat în urmărirea autoturismului respectiv, iar în zona unei biserici din localitate a fost oprită de un grup de trei presoane, care s-au manifestat violent, spargând luneta autoturismului și agresându-i fizic pe bărbați. În urma producerii evenimentului aceștia au fost transportați cu ambulanța, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vedrea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

La data de 2 mai a.c., în jurul orei 01:00, lucrători din cadrul S.A.S. – IPJ Vrancea, în timp ce efectau serviciul în apropierea unui local din municipiul Focșani, au depistat un bărbat care avea asupra sa un topor cu care se îndrepta către angajații localului, adresându-le injurii și  amenințări deoarece, în prealabil fusese îndepărtat din fața barului. În urma primelor verificări efectuate s-a stabilit faptul că pe fondul consumului de alcool a izbucnit un conflict verbal între acesta și personalul angajat cu securitatea localului, fapt ce a determinat îndepărtarea acestuia din incinta. În urma evenimentului nu au rezultat victime care să necesite îngrijiri medicale, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

Radare:

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23 :  Răstoaca; Vulturu;

Sursa : IPJ Vrancea politie

Lasă un răspuns