Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

politieSuspecți de furt calificat aflați sub control judiciar

La data de 07.05.2016, față de tinerii cercetați în stare de reținere în dosarul penal privind cele opt infracţiuni de furt calificat săvârșite pe raza comunei Chiojdeni, în urma analizării situaţiei de fapt, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani s-a dispus prin ordonanță înlocuirea măsurii reținerii cu măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Polițiștii din Gugeşti desfăşoară activităţi specifice în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză şi recuperării prejudiciului cauzat.

 

Dosare penale la regimul rutier

La data de 07.05.2016, ora 05.15, pe DJ 204B, în com. Tătăranu, polițiștii din localitate au depistat un bărbat în vârstă de 39 ani, din mun. București, în timp ce conducea un autoturism, având o îmbibație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde a refuzat recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 07.05.2016, ora 20.10, în mun. Focșani, polițiștii rutieri au depistat un tânăr în vârstă de 28 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o îmbibație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 07.05.2016, ora 19.00, pe DN2-E 85, în mun. Focșani, polițiștii rutieri au depistat un tânăr în vârstă de 19 ani, din jud. Galați, în timp ce conducea un autoturism care era radiat din circulație din 22.04.2016. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

         La data de 07.05.2016, ora 17.30, pe DN2-E 85, în com. Popești, polițiștii din localitate au depistat un bărbat în vârstă de 31 ani, din com. Dumbrăveni, în timp ce conducea un motoscuter, fără a poseda permis de conducere. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Parfumuri contrafăcute depistate de polițiști

La data de 08.05.2016, orele 08.30, cu ocazia activităților specifice desfășurate, polițiștii din Dumbrăveni au depistat în tîrgul din comună un tânăr în vârstă de 22 ani, din mun.Tecuci, jud.Galați, în timp ce oferea spre vânzare parfumuri contrafăcute. Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de punere în circulație a unor produse purtînd mărci similare cu mărci înregistrate pentru produse similare.

Radare:

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23 :  Răstoaca; Vulturu;

Lasă un răspuns