Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

186
0
Reclama

Inspectoratul de Politie Judeteana VranceaDosare penale la regimul rutier

La data de 9 mai a.c., ora 08.22, polițiștii din Vulturu au depistat un bărbat de 35 ani, din comuna Răstoaca, în timp ce conducea pe DN 23 un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism și o remorcă neînregistrată sau neînmatriculată. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Reclama

 

La data de 9 mai a.c., ora 14.44, polițiștii rutieri au depistat un tânăr de 26 ani, din comuna Spulber, în timp ce conducea pe bdl. Independenței din municipul Focșani, un autoturism care avea montate plăcuțe de înmatriculare emise de autoritățile germane. Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că autovehiculul este radiat din circulație din data de 29 septembrie 2011. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 9 mai a.c., orele 21.42, polițiștii din Măicănești au depistat un bărbat de 37 ani, din comuna Măicănești, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal din localitate, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice (0,71 mg/L alcool pur în aerul expirat).Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Deces cercetat de polițiști

La data de 9 mai a.c., ora 10.00, polițiștii din Bălești au fost sesizați de un bărbat din localitate, cu privire la faptul că nepotul său în vârstă de 47 ani, ar fi decedat la locuința sa. Cadavrul, care nu prezenta urme vizibile de violență a fost transportat în vederea efectuării necropsiei.

 

Furt cercetat de polițiști

La data de 9 mai a.c., ora 14.40, polițiștii din Tănăsoaia au fost sesizați de un bărbat de 32 ani, din comuna Tănăsoaia, cu privire la faptul că persoane necunoscute, i-ar fi sustras un telefon mobil, în valoare de 200 lei. În urma cercetărilor efectuate cu operativitate, polițiștii au depistat un tânăr de 19 ani, din localitate, principalul bănuit de săvârșirea faptei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat și predat proprietarului de drept. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Mandat pus în executare de polițiști

La data de 9 mai a.c., ora 16.00,  polițiștii din Popești au depistat un bărbat de 30 ani, din localitate, pe numele căruia la data de 6 mai a.c., Judecătoria Focșani a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru 1 an și 2 luni. Bărbatul a fost condus la Penitenciarul de Maximă Siguranță Focșani, unde a fost predat în vederea executării pedepsei.

 

Radare:

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23 :  Răstoaca; Vulturu

Lasă un răspuns