Acasă Eveniment Politia vranceana informeaza!

Politia vranceana informeaza!

207
0
Reclama

politistiEvenimente rutiere

 La data de 12 septembrie a.c., ora 09.40, pe DN 24, în afara oraşului Mărăşeşti, o tânără, de 24 ani, din comuna Corod, judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, după care a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţ. În urma producerii accidentului, a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto şi rănirea gravă a unei pasagere, de 81 ani, din comuna Corod, judeţul Galaţi. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Reclama

La data de 12 septembrie a.c, ora 15.15 pe DN 2, în afara comunei Slobozia Bradului, un bărbat, de 72 ani, din municipiul Râmnicul Sărat, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de vehiculul care circula în faţa sa şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea uşoară a unei femei, de 65 ani, din municipiul Râmnicul Sărat, pasageră în primul autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 13 septembrie a.c., ora 11.00, poliţiştii din Păuneşti au depistat un bărbat, de 34 ani, din comuna Paunesti, în timp ce conducea pe DJ 205 H Păuneşti, un autoturism cu autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 18 august a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 13 septembrie a.c., ora 12.45, poliţiştii rutieri au depistat un tânăr, de 23 ani, din comuna Tîmboieşti, care a condus un autoturism pe DJ 205 E, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 14 noiembrie 2014. In cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 13 septembrie a.c., ora 12.14, poliţiştii din Adjud au fost sesizaţi cu privire la faptul că la ieşirea din localitatea Pufeşti spre Adjud, un autoturism condus de un bărbat, de 60 ani, din municipiul Constanţa, s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea usoară a trei persoane, pasageri în autoturism. În cauză s-a întocmit dosar penal.

La data de 13 septembrie a.c., ora 16.30, poliţiştii din Gugești, au depistat un tânăr, de 27 ani, din comuna Vintileasca, în timp ce conducea pe DN2 R un moped neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 13 septembrie a.c., ora 19.45, poliţiştii din Nereju au depistat un bărbat, de 31 ani, din localitate, care în timp ce se afla la un festival a provocat scandal şi a tulburat ordinea şi liniştea publică. In cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 13 septembrie a.c., ora 19.45, poliţiştii rutieri au fost sesizați despre faptul că un bărbat, în timp ce conducea un autoturism în comuna Vânători, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi şi a acroşat o femeie, de 89 ani, din localitate. Bătrâna a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimnetului.

La data de 13 septembrie a.c., ora 20.49, poliţiştii rutieri au depistat un bărbat, de 52 ani, din municipiul Focşani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Independenţei din localitate, având o concentraţie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Agresiune cercetată de poliţişti

La data de 13 septembrie a.c, ora 02.40, poliţiştii din Vizantea Livezi au fost sesizaţi despre faptul că un minor de 16 ani, din comuna Cîmpuri, a fost victima unei agresiuni comise de un tânăr, de 19 ani, din aceeasi localitate. Cu ocazia primelor cercetări efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că fapta a avut loc pe stradă, pe fondul unui conflict spontan şi al consumului de băuturi alcoolice, victima fiind lovită cu pumnul în zona feţei, după care a căzut şi s-a lovit la cap. Minorul a fost transportat la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.   În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Tentativă de suicid

 La data de 13 septembrie a.c., ora 11.59, poliţiştii din Adjud au fost sesizaţi de un bărbat, din comuna Homocea, despre faptul că concubina sa, o femeie, de 46 ani, din localitate, ar fi ingerat mai multe medicamente cu intenţia de a se sinucide. Femeia a fost internată la Spitalul Municipal Adjud, fiindu-i acordate îngrijiri medicale de specialitate.

 

Radare

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Cîmpuri;

Lasă un răspuns