Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

236
0
Reclama

Evenimente rutiere

 

Reclama

La data de 23 mai a.c., ora 07.00, polițiștii rutieri au depistat un tânăr de 25 ani, din comuna Mera, în timp ce conducea un autoturism pe strada Prof. Gh. Longinescu din municipiul Focșani, aflându-se sub influenta băuturilor alcoolice( 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat). Bărbatul a fost condus la spital, unde a refuzat sa se supuna prelevarii de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 23 mai a.c., polițiștii din Mărășești au depistat un bărbat din municipiul Urziceni, Județul Ialomița în timp ce conducea un autoturism pe DN2 E85, în afara localității Mărășești, aflându-se sub influența bauturilor alcoolice (0,28 mg/l) și fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Furt de energie electrică

La data de 23 mai a.c., ora 15.00, polițiștii din Gugești au fost sesizati de un bărbat de 60 ani, din comuna Sihlea, despre faptul că la începutul anului 2016, un bărbat de 68 ani, din aceeași localitate, prin executarea de instalații clandestine, a racordat ilegal la rețeaua electrică de iluminat public a comunei Sihlea, locuințele a două familii, făcând posibilă sustragerea de energie electrică. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Furt cercetat de polițiști

 

La data de 23 mai a.c., ora 19.00, polițiștii din Odobești au reținut un tânăr de 18 ani, din comuna Jariștea, care în perioada martie–aprilie 2016, a pătruns prin efracție și pe timp de noapte în locuința unui bărbat din comuna Jaristea, de unde a sustras bani și bunuri în valoare de 9000 euro. Tânărul a fost reținut pentru o perioada de 24 ore.

 

Dosar penal întocmit de polițiști

 

La data de 23 mai a.c., ora 10.00,  polițiștii focșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără de 20 ani, din municipiul Rîmnicu Sărat, județul Buzău, a introdus în mod ilegal în Penitenciarul Focșani, un telefon mobil si o cartela SIM. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

 

Radare:

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23 :  Răstoaca; Vulturu.

politie

Lasă un răspuns