Poliția vrânceană informează!

Filed under Arhiva

Evenimente rutiere

 

La data de 1 iunie a.c., ora 11.55, un bărbat de 43 ani din comuna Vulturu, în timp ce conducea un autoturism pe str. Vâlcele din municipiul Focșani a acroșat cu partea din față a autoturismului un pieton angajat în traversarea neregulamentară a străzii. În urma impactului a rezultat vătămarea ușoară a unui minorului de 14 ani din localitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 1 iunie a.c., un bărbat de 65 ani, din comuna Păulești, în timp ce conducea o autoutilitara pe DN 2D din direcția Focșani către Valea Sării, în localitatea Vidra, a surprins și accidentat mortal un bărbat de 59 ani, pieton care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 1 iunie a.c., ora 20.35, polițiștii din Mărășești au depistat un tânăr de 26 ani, din localitatea Călimănești, în timp ce conducea un moped neînregistrat/neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Furturi cercetate de polițiști

 

La data de 1 iunie a.c., ora 06.52, o femeie de 78 ani din comuna Obrejița, a fost abordată de două persoane de sex masculin și sub pretextul că vor să schimbe o bancnotă de 200 lei, au intrat în locuința victimei și au observat locul de păstrarea al banilor. Ulterior, după plecarea celor doi, femeia a observat că sacoșa unde avea suma de 5800 RON lipsea. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se fac cercetări în vederea identificării autorilor și recuperarea prejudiciului cauzat. Pe acestă cale vă recomandăm să acordați maximă atenție persoanelor care sună la ușa dumneavoastră sau pe care le primiți în casă!

Convingeți-vă de bunele lor intenții! Dacă persoana necunoscută se prezintă într-o calitate oficială, solicitați legitimația de serviciu și notați datele de pe document!

Nu primiți în casă cerșetori, negustori ambulanți sau orice alte persoane de condiție îndoielnică!

Obișnuiți copiii să nu deschidă ușa nimănui în lipsa dumneavoastră, să nu atragă atenția că sunt singuri în casă!

 

La data de 1 iunie a.c., ora 18.00, polițiștii din Cotești au depistat în flagrant un bărbat de 48 ani, în timp ce avea asupra sa două butelii de aragaz și alte bunuri casnice, pe care încerca să le valorifice. Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bunurile în cauză au fost sustrase din locuința unei femei din localitate, în cursul lunii mai a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.politisti

Radare:

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23 :  Răstoaca; Vulturu.

 

 

Lasă un răspuns