Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Evenimente rutiere

 

masina politieLa data de 7 iunie a.c., ora 03.30, polițiștii din Panciu s-au sesizat din oficiu despre faptul că un tânăr de 20 ani a sustras un autoturism din curtea unui bărbat din comuna Movilița și fără a poseda permis de conducere, l-a condus pe DJ 205H, unde, într-o curba a pierdut controlul volanului și a lovit un stâlp de beton, rănindu-se ușor. Tânărul avea o concentrație de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat mostre biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 6 iunie a.c., ora 07.30, un bărbat de 38 ani, din comuna Mera, în timp ce conducea pe str. Pictor Nicolae Grigorescu din orașul Odobești o autoutilitara, a accidentat grav o minoră de 9 ani, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni în fuga. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 6 iunie a.c., ora 16.00, polițiștii din Mărășești au depistat un bărbat de 30 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Furturi cercetate de polițiști

 

La data de 6 iunie a.c., ora 02.38, polițiștii din Mărășești au fost sesizați despre faptul ca persoane necunoscute au încercat sa sustragă motorină de la un utilaj agricol pe raza satului Călimănești. În urma cercetărilor efectuate cu operativitate, la fata locului a fost identificat un tânăr de 18 ani, din municipiul Bacău, județul Bacău, care împreună cu alți doi tineri ar fi încercat sa sustragă motorină de la un tractor agricol.

In urma continuării cercetărilor s-a mai stabilit faptul că cei trei, în noaptea de 05/06.06.2016 s-au deplasat cu autoturism furat și au pătruns prin efracție într-un magazin din municipiul Focșani de unde au sustras mai multe bunuri. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

 

La data de 6 iunie a.c., ora 20.00, polițiștii din Cârligele au fost sesizați de un bărbat de 84 ani, din localitate, despre faptul că două persoane necunoscute, sub pretextul achiziționării de cupoane de călătorie CFR pentru pensionari, au pătruns în curte și profitând de neatenția proprietarului, au intrat în locuința. Cei doi necunoscuți i-ar fi sustras bătrânului suma de 5.000 lei. Cercetările sunt continuate în vederea identificării autorilor și recuperarea prejudiciului cauzat.

 

 

Radare:

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23 :  Răstoaca; Vulturu.

 

 

Lasă un răspuns