Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

164
0
Reclama

politieEvenimente rutiere

 

Reclama

La data de 26 iunie a.c., ora 12.00, pe DN 2M în comuna Andreiașu a fost depistat un bărbat de 47 ani, din comuna Reghiu, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 26 iunie a.c., ora 07.15 pe str. Ing. Anghel Saligny din municipiul Focșani a fost depistat un bărbat de 30 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism si avea o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 26 iunie a.c., ora 14.30, pe str. Mihai Eminescu din comuna Vânători, a fost depistat un tânăr de 21 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 26 iunie a.c., pe str. Republicii din municipiul Focșani, a fost depistat un tânăr de 24 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată din data de 25.06.2016. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

 

Radare:

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23 :  Răstoaca; Vulturu.

 

Articolul precedentEmoții mari pentru elevii clasei a VIII a! A început evaluarea națională
Articolul următorVW Passat vandut la licitație publică prin executare
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns