Poliția vrânceană informează!

Filed under Felicitari

Dosare penale la regimul rutier

 

La data de 10 iulie a.c., orele 07.20, polițiștii rutieri au depistat pe strada Brăilei din municipiul Focșani, un bărbat de 46 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 0,51mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 11 iulie a.c.,ora 01.09, polițiștii rutieri au depistat pe strada Brăilei din municipiul Focșani, un bărbat de 26 ani, din comuna Broșteni, în timp ce conducea o autoutilitară, având o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 11 iulie a.c., ora 05.06, polițiștii rutieri au depistat pe strada Brăilei din municipiul Focșani, un bărbat de 53 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.politisti

La data de 9 iulie a.c., orele 18.53, polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 61 ani, din comuna Movilița, în timp ce conducea un tractor rutier aflându-se  sub influența băuturilor alcoolice ( 0,44 mg /l alcool pur în aerul expirat), motiv pentru care s-a procedat la recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La  data de 9 iulie a.c., orele 08.40, polițiștii rutieri au depistat pe raza orașului Panciu, un bărbat de 42 ani, din comuna Matca, județul Galați, în timp ce conducea un autovehiculul (motor de debitat material lemnos) neînmatriculat/ neînregistrat și sub influența băuturilor alcoolice (0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat). S-au recoltat două mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 9 iulie a.c., orele 23.15, polițiștii din Sihlea și Slobozia Bradului au depistat pe DJ202E, în comuna Tîmboiesti, sat Slimnic, un bărbat de 32 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie auto. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest marca Drager, rezultatul fiind de 0,60 mg/l alcool în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data 10 iulie a.c., orele 03.30, polițiștii rutieri au depistat un tânăr de 23 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe b-dul Bucuresti din municipiul Focșani, având o concentrație de 0.70 mg/l alcool în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i s-a recoltat o mostră biologică în vederea stabilirii alcoolemiei, refuzând prelevarea celei de-a doua mostre. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Evenimente rutiere

 

La data de 9 iulie a.c., ora 10.02, polițiștii rutieri fost sesizați cu privire la faptul că pe raza comunei Ciușlea, în afara satului Răchitosu, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit faptul că un bărbat de 60 de ani, în timp ce conducea un autoturism a intrat în coliziune cu un atelaj hipo condus de un minor în vârstă de 13 ani, acesta din urma neasigurându-se la pătrunderea de  pe un drum agricol pe DJ 205E.

În urma producerii evenimentului, minorul a fost transportat la spital pentru efectuarea de investigații medicale. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate doua probe biolgice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 9 iulie a.c., orele 21.00, polițiștii din  Gugesti, au depistat un autoturism pe DJ 205 B, în comuna Dumbrăveni, în afara părții carosabile, pe un teren acoperit cu vegetație uscată.

Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit faptul că la volanul autoturismului se afla un bărbat de 48 ani, din localitate, care înceercând să ocolească o groapă de pe suprafața carosabilă, a pierdut controlul asupra direcției de mers, find proiectat pe sens opus. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, a rezultat o concentrație de 1,13 mg/l, alcool pur în aerul expirat, fiind recolatate și două probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimenului.

Radare:

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23 :  Răstoaca; Vulturu.

 

Lasă un răspuns