Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Evenimente rutiere

 

La data de 23 iulie a.c., ora 12.00, polițiștii din Ciorăști au depistat un bărbat de 60 ani, din comuna Jirlău, județul Brăila, în timp ce conducea un autoturism și avea permisul de conducere suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 23 iulie a.c., ora 17.30, polițiștii din Odobești au depistat pe DN 2M, pe raza comunei Mera, un minor de 16 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, fără ca acesta să fie înmatriculat sau înregistrat și fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 23 iulie a.c., ora 19.30, pe DN 24 Tișița, polițiștii au depistat un tânăr de 21 ani, din  comuna Munteni, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de  0,91 mg/l alcool în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 24 iulie a.c., ora 15.00, polițiștii din Garoafa au depistat în trafic pe DJ 205E, o autoutilitara condusă de un bărbat de 40 ani, din municipiul Tecuci, județul Galați, iar în urma verificării documentelor s-a constatat faptul ca autoutilitara avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare atribuite altui autovehicul. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 24 iulie a.c., ora 17.00, polițiștii din Câmpuri au depistat un bărbat de 31 ani, din localitate, care conducea o autoutilitara, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 24 iulie a.c., ora 18.40, polițiștii din Chiojdeni au depistat un tânăr de 17 ani, din comuna Gura Caliței, care conducea pe DN 2D un moped, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 24 iulie a.c., ora 23.30, polițiștii rutieri au depistat pe str. Republicii din municipiul Focșani un tânăr de 29 ani, din comuna Reghiu, în timp ce conducea un autoturism și se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.

masina politieUrmărit național depistat de polițiști

 

La data de 23 iulie a.c.,  ora 21.36, pe B-dul Gării din municipiul Focșani polițiștii au depistat  un tânăr de 17 ani, din comuna Gioseni, județul Bacău, tânăr care era urmărit național în baza unui mandat de arestare emis de Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost încarcerat în Centrul de reținere și arest preventiv al IPJ Vrancea.

 

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23 :  Răstoaca; Vulturu

 

        

Lasă un răspuns