Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

214
0
Reclama

Evenimente rutiere

 

Reclama

La data de 14 octombrie a.c., ora 18.20, polițiștii din Vânători au depistat un tânăr de 28 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism și avea o concentrație de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat recoltarea mostrelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 15 octombrie a.c., ora 03.40, pe str. Grivița din orașul Panciu, a fost depistat un tânăr de 27 ani, din comuna Țifești, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de  0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.        În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 15 octombrie a.c., ora 06.28 , polițiștii rutieri au depistat un tânăr de 23 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe str. Ștefan cel Mare, fiind în stare de ebrietate (0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat). Polițiștii au mai stabilit faptul că acesta, anterior momentului depistării a mai fost implicat într-o tamponare din care au rezultat doar pagube materiale. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 15 octombrie a.c., polițiștii din Dumitrești, au depistat un tânăr de 17 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped neînregistrat și fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 15 octombrie a.c., ora 14.35, polițiștii din Slobozia Bradului au depistat un bărbat de 45 ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitara, deși avea permisul de conducere reținut pentru Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. De asemenea, bărbatul a fot testat, rezultând o concentrație de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 15 octombrie a.c., ora 18.30, polițiștii focșăneni au depistat un bărbat de 30 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 15 octombrie a.c., ora 21.04, polițiștii focșăneni au depistat un bărbat de 33 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism  având o concentrație de 0.43 mg/l alcool în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 01.05, polițiștii din Păunești, au observat pe DJ 205 H un autoturism care prin efectuarea unei manevre greșite a intrat în șanțul din partea stângă a sensului demers, apoi a reintrat pe carosabil, continuându-și deplasarea. Polițiștii au procedat la oprirea autoturismului, fiind depistat un tânăr de 20 ani, din localitate și întrucât acesta emana halena alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,89 ml /l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 16 octombrie a.c., ora 00.55, polițiștii focșăneni au depistat un bărbat de 47 ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0.80 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Țigări de contrabandă găsite de polițiști într-un autoturism

 

La data de 14 octombrie a.c., ora 12,10, polițiștii adjudeni au oprit în trafic un autoturism condus de o tânără de 26 ani, din municipiul Galați, județul Galați, iar în urma controlului efectuat, în portbagaj au fost găsite 3420 de pachete de țigări netimbrate. În autoturism, la momentul depistării, se mai afla, un bărbat de 32 ani, din municipiul Galați. Întrucât tânăra nu a putut justifica proveniența acestor bunuri a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  contrabandă. Totodată, autoturismul folosit la săvârșirea infracțiunii a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Mandat executat de polițiști

 

La data de 14 octombrie a.c., polițiștii focșăneni au pus în executare mandatul de executare a pedepsei privative de libertate de 1 an, 5 luni și 620 zile de închisoare privind un bărbat din municipiul Focșani. Mandatul a fost dispus de Tribunalul Prahova, iar după depistare bărbatul a fost introdus  în Penitenciarul Focșani în vederea executării pedepsei.

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23 :  Răstoaca; Vulturu

 

Comunicat de presă IPJ Vranceapolitie

Lasă un răspuns