Acasă Eveniment Politia vranceana informeaza!

Politia vranceana informeaza!

200
0
Reclama

Evenimente rutiere

La data de 18 septembrie a.c., ora 13.15, pe DN 23 A, Mărtineşti, un bărbat de 65 ani, din satul Vîjăitoarea, a fost depistat în timp ce conducea un moped fără a deţine permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal. masina politie

Reclama

La data de 18 septembrie a.c., ora 13.40, pe DN2 E85, în afara localităţii Obrejiţa, un bărbat de 36 ani, din Sf. Gheorghe, în timp ce conducea o autoutilitara nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de un autoturism, intrând în coliziune cu acesta. In urma impactului, o pasagera de 59 ani din autoturismra a fost rănită.  Cercetările sunt continuate în vedere stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 18 septembrie a.c., ora 19.54, pe DJ 204B, în comuna Măicăneşti, poliţiştii au depistat un bărbat de 38 ani, din municipiul Focşani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate pedicală unde I s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemie.

La data de 18 septembrie a.c., ora 22.10, în afara localităţii Focşani, un tânăr, de 24 ani, din comuna Bîrseşti, în timp ce conducea un autoturism nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga şi a intrat în coliziune cu alt autoturism, rănindu-se uşor. Cercetările sunt continuate în vedere stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 19 septembrie a.c., ora 04.30, poliţiştii din Ţifeşti, pe DJ 205 E au depistat un tânăr, de 25 ani, din comuna Vidra, în timp ce conducea o autoutilitara care transporta cantitatea de 2,00 mc lemn foc esenţă fag, fără a avea aviz de însoţire. Conducatorul auto a fost sancţionat contravenţional şi s-a dispus confiscarea materialului lemnos.

Radare

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Cîmpuri;

Lasă un răspuns