Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

politieMandat pus în executare de polițiști

 

La data de 18 octombrie a.c., ora 13.00, polițiștii din Răstoaca au  executat un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Focșani, pe numele unui bărbat din comuna Răstoaca, care a fost condamnat la pedeapsa cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunilor de furt de auto în scop de folosința și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere. Bărbatul a fost depus la Penitenciarul de Maximă Siguranță Focșani.

 

Eveniment rutier

 

La data de 19 octombrie a.c., orele 00.30, polițiștii din Dumbrăveni și Gugești, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unei autoutilitare care se deplasa pe DN2 E85, pe sensul de mers Râmnicul Sărat către Focșani, însă conducătorul acesteia nu a oprit la semnal, continuându-și deplasarea până când autoutilitara a rămas blocată în noroi.

Întrucât conducătorul auto, un bărbat de 48 de ani, din comuna Dumbrăveni emana halenă alcoolică și a refuzat testarea cu aparatul etilotest, a fost condus  la spitalul  din Dumbrăveni, în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Deoarece bărbatul a refuzat și recoltarea de probelor biologice și a devenit agitat, adresând injurii cadrelor medicale, și având tulburări de comportament, s-a procedat la transferarea sa la Spitalul de Psihiatrie Focșani, unde a fost internat pentru acordare de îngrijiri de specialitate. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23 :  Răstoaca; Vulturu

 

 

Lasă un răspuns