Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

politistEvenimente rutiere

 

La data de 19 octombrie a.c., polițiștii din Adjud au constatat faptul că în ziua de 18 octombrie a.c., pe str. Mos Ion Roata, din localitate s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, conducătorul auto implicat părăsind locul faptei. În urma activităților desfășurate cu operativitate, polițiștii au identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat de 35 ani, domiciliat în comuna Ruginești, care a prezentat pentru control un permis de conducere eliberat de autoritățile grecești. Deoarece documentul nu prezenta elemente de siguranță specifice, acesta a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals și de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.

 

La data de 19 octombrie a.c., orele 11.50, polițiștii din Slobozia Bradului au depistat un bărbat de 46 ani, din localitate, sat Coroteni, în timp ce conducea un ansamblul de vehicule format dintr-un tractor și o remorcă pe DC 184  Coroteni, fără a deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 19 octombrie a.c., orele 17.40, polițiștii din Fitionești au depistat un bărbat de 53 ani, din localitate, în timp ce conducea un tractor pe DJ205J, fără a deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Furt cercetat de polițiști

 

La data de 19 octombrie a.c., ora 19.30, polițiștii focșăneni au fost sesizați de un agent de pază de la un supermarket din municipiul Focșani, cu privire la faptul că în jurul orelor 18.45, acesta ar fi surprins o persoană de sex femeiesc, care ar fi sustras de pe raft diverse produse cosmetice în valoare  totală de 210,95 lei.În urma cercetărilor efectuate a fost identificată o tânără de 29 ani, domiciliată în municipiul Focșani, principala bănuită de săvârșirea furtului.  În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de « furt ».

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23 :  Răstoaca; Vulturu

 

 

Lasă un răspuns