Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Eveniment rutierpolitisti
La data de 19 octombrie a.c., ora 16.45, polițiștii au depistat un bărbat de 30 de ani din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 E 85 pe raza localității Dumbrăveni, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul ca in perioada 15.10.2016 – 13.01.2017 acesta are acest drept suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având permisul de conducere suspendat.

Distrugere cercetată de polițiști     
La data de 10 noiembrie a.c., polițiștii din Obrejița au fost sesizați despre faptul la data 7 noiembrie a.c., în jurul orelor 12.00 a găsit un tânăr de 27 de ani, în timp ce se afla cu animalele pe care le deține (oi și capre), la pășunat pe terenul acestuia din punctul Pietriș din extravilanul comunei.

În urma pășunatului animalele ar fi distrus aproximativ 300 de butași de vie cauzâd un prejudiciu de aproximativ 5000 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

 

 

Radare:

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

Lasă un răspuns