Acasă Social Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

266
0
Reclama

Evenimente rutiere

 

Reclama

La data de 22 noiembrie a.c., ora 11.08, pe DN 2 E85, în afara municipiului Focșani a fost depistat un bărbat de 36 ani, din comuna Câmpineanca, în timp ce conducea un autoturism care avea montate plăcuțe de înmatriculare provizorii ce aparțineau altui autoturism. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul depistat era radiat din circulație din data de 15.11.2016, de autoritățile olandeze.

 

La data de 22 noiembrie a.c., ora 16.23, pe DN 2 E85 în comuna Ruginești un bărbat de 56 ani din municipiul Galați, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism din direcția Adjud către Focșani, a pătruns brusc pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu o autoutilitara condusa de un bărbat  de 37 ani, din comuna Mircești, județul Iași. În urma producerii accidentului a rezultat decesul a 4 persoane,  conducătorul auto și alți 3 pasageri, precum și rănirea ușoară a 3 pasageri, toți ocupanți ai autoturismului. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ca urmare a producerii accidentului traficul rutier pe DN2 a fost blocat total pentru doua ore și jumătate.  dsc05805Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 22 noiembrie a.c., ora 13.30, un bărbat, de 42 ani, din comuna Dofteana, a fost depistat în timp ce conduce pe DN 2D, în comuna Bolotești, un ansamblul format dintr-un autoturism și o remorca, ansamblu pentru care nu deținea permis de conducere corespunzător categoriei de vehicule.  În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 22 noiembrie a.c., ora 15.10, pe DC 71 Păulești, a fost depistat un bărbat de 42 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism,  deși avea o concentrație de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.  În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

 

Mandat executat de polițiști

 

La data de 22 noiembrie a.c., polițiștii din Odobești au pus în executare mandatul de executare a pedepsei închisorii privind pe un tânăr de 29 ani, condamnat la 2 ani închisoare pentru infracțiunea de deținere de droguri de risc pentru consum propriu.

Acesta a fost introdus în penitenciar în vederea executării pedepsei.

 

Fragmente ceramice cu o vechime mare

 

La data de 22 noiembrie a.c., polițiștii au fost sesizați de un bărbat din localitatea Obrejița, despre faptul că în ziua anterioară (21.11.2016), în timp ce continua săpăturile la groapa din curtea locuinței sale a descoperit, la o adâncime de aproximativ 2 metri, mai multe fragmente ceramice de culoare neagră, ce păreau a proveni de la mai multe vase ceramice cu o vechime foarte mare. În temeiul sesizării, la fața locului s-a deplasat o echipă complexă formată dintr-un polițist specialist din cadrul Serviciului de investigații Criminale, 2 reprezentanți ai Direcției Județene de Cultură Vrancea și un reprezentant al Muzeului Vrancei. După evaluarea preliminară a fragmentelor ceramice de culoare neagră și cercetarea detaliată a locului în care au fost descoperite, specialistul arheolog din cadrul Muzeului Vrancei a opinat că aceste fragmente provin de la 3 vase lucrate manual din lut ars.   Având o valoare arheologică deosebită, toate fragmentele ceramice au fost ridicate și predate temporar în custodia Muzeului Vrancei pentru a fi expertizate, evaluate și clasate ca bunuri de patrimoniu, dacă va fi cazul.

 

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

Lasă un răspuns