Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

169
0
Reclama

Evenimente rutiere

 

Reclama

La data de 23 noiembrie a.c., polițiștii adjudeni au depistat un tânăr de 25 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 23 noiembrie a.c., ora 12.00, în urma unui apel primit pe numărul unic de urgențe 112 referitor la un conducător auto care a tamponat mai multe pe strada Frăției și conducătorul acestuia este sub influența alcoolului, părăsind locul faptei, polițiștii rutieri au depistat un bărbat, de 41 ani, care a condus autovehiculul indicat. În urma testării acestuia a rezultat o concentrație de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data 23 noiembrie a.c.,ora 23:00, polițiștii din Homocea au depistat un bărbat  de 62 ani, din municipiul Adjud,  în timp ce conducea pe DN 11A pe raza satului Lespezi, o , autoutilitara și avea o concentrație de 1,04mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

 

Furturi cercetate de polițiști

 

La data de 23 noiembrie a.c.,  ora 10.25, polițiștii din Nănești au fost sesizați despre faptul că în extravilanul satului Nănești, două persoane sustrag porumb de pe un teren agricol. Ca urmare a deplasării cu operativitate la fața locului au fost depistați doi tineri de 21 ani și  24 ani, ambii din localitate, care, cu un atelaj hipo, transportau aproximativ cantitatea de 1000 kg porumb știuleți. masina politieIn urma primelor verificări efectuate s-a stabilit faptul că cerealele ar fi fost sustrase de pe terenul unui bărbat din comuna Măicănești.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

 

La data de 22 noiembrie a.c., polițiștii din Gugești și Dumbrăveni, în timp ce executau serviciul de patrulare pe raza comunei Gugești, au depistat doi tineri de 24 și 19 ani, ambii din localitate, în timp ce sustrageau mai multe bunuri dintr-o societate comercială (magazin alimentar) din satul Oreavu.

La data de 23.11.2016, față cei doi tineri au fost dispuse măsuri de reținere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Instanței de Judecată, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

 

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

Articolul precedentMinivacanță de 1 decembrie
Articolul următorPurcei de vanzare la executare
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns