Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Evenimente rutiere

 

La data de 29 noiembrie a.c., orele 13.40, pe strada Mitropolit Varlaam din municipiul Focșani, un tânăr de 27 ani, din municipiul Ploiești a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, având acest drept suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal

 

La data de 29 noiembrie a.c., orele 17.15, pe DN2-E85 în afara municipiului Focșani, un tânăr de 25 ani, din comuna Gugești, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul care se deplasa în fața sa și a intrat în coliziune cu acesta.

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului celui de-al doilea autoturism. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, ocazie cu care s-a constatat că tânărul de 25 de ani a consumat băuturi alcoolice, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 29 noiembrie a.c., orele 20.10, pe DJ119C în localitatea Anghelești, polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 41 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice (0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat).

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 29 noiembrie a.c., orele 21.35, în satul Slimnic, comunaTîmboiești, polițiștii rutieri au depistat un tânăr de 19 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având acest drept suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 30 noiembrie a.c., orele 02.20, pe bdl. Unirii din municipiul Focșani, polițiștii rutieri au depistat un tânăr de 27 ani, din municipiul Arad, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de conducere suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 30 noiembrie a.c., ora 08.10, pe strada Vrancei din municipiul Focșani, polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 51 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având aplicate plăcuțe de înmatriculare ce aparțineau unui alt autoturism. De asemenea s-a mai stabilit faptul că autoturismul depistat avea numerele de înmatriculare expirate din data de 11 noiembrie a.c.

În cauză a fost întocmit dosar penal.   

 

La data de 30 noiembrie a.c., pe strada Republicii din municipiul Adjud, polițiștii au depistat un bărbat de 32 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat din data de 27 noiembrie a.c. masina politieÎn cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 30 noiembrie  a.c., ora 14.40, pe DN 2M în comuna Broșteni, polițiștii din localitate au depistat un tânăr de 27 ani, din municipiul Ploiești, județul Prahova, în timp ce conducea un autoturism, fără să dețină permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 30 noiembrie a.c., ora 21.00, pe DJ 204P în comuna  Dumitrești, polițiștii din localitate au depistat un tânăr de 18 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism,  fără a poseda permis de conducere și având o concentrație de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

 La data de 30 noiembrie a.c., ora 19.20, pe DC 71 în comuna Păulești, polițiștii din localitate au depistat un bărbat de 42 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere și având autorizația de circulație provizorie expirată din 20 ianuarie 2015. Întrucât emana halenă alcoolică, a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Agresiune cercetată de polițiști

 

La data de 30 noiembrie a.c., ora 18.40, polițiștii din Dumitrești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 53 ani, din municipiul Râmnicul  Sărat, județul Buzău, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții contradictorii, i-ar fi lovit cu un cuțit în zona abdomenului pe doi bărbați de 57, respectiv 52 de ani, ambii din comuna Dumitrești. Aceștia din urmă l-ar fi lovit la rândul lor în zona feței pe agresor pentru a-l deposeda de cuțit. Toți trei au fost transportați la Spitalul de Urgență ,,Sf. Pantelimon” Focșani pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a săvârșit fapta.

 

Mandat pus în executare de polițiști

 

La data de 29 noiembrie a.c., orele 17.50, polițiștii din Tătăranu au pus în executare un mandat european de executare a pedepsei cu închisoarea, privind pe o tânără de 21 ani, din comuna Golești, care locuia fără forme legale în satul Bordeasca Nouă și care a fost condamnată la pedeapsa închisorii de 3 luni pentru distrugere. Tânăra a fost depusă în Penitenciarul Focșani.

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

Lasă un răspuns