Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

267
0
Reclama

Evenimente rutiere

 

Reclama

La data de 2 decembrie a.c., ora 19:36, o tânără de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 23A către municipiul Focșani și ajunsa la intersecția cu DN23 nu a respectat semnificația indicatorului oprire, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu alt autoturism care circula regulamentar pe DN 23, dinspre Focșani către comuna Răstoaca. În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto și a altoi doi pasageri. În urma impactului autoturismul condus de tânăra de 19 ani  a luat foc arzând în proporție de 50% la partea din fata. Ambii conducatori auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 1 decembrie a.c., ora 23.35, polițiștii focșăneni au depistat un tânăr de 17 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe str. Aleea Echității, fără a poseda permis de conducere. În urma primelor verificări polițiștii au mai stabilit faptul că autoturismul a fost sustras de către fiul proprietarului, un tânăr de 17 ani, din localitate, tânăr care a și încredințat autoturismul persoanei depistate. politieÎn cauză a fost întocmit dosar penal.

 

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

Lasă un răspuns