Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

279
0
Reclama

Bărbat arestat pentru 30 de zile

La data de 4 decembrie a.c., orele 17.08, pe DN2-E85 în orașul Mărășești, o persoană necunoscută a condus un autoturism din direcția Focșani către Adjud și a accidentat mortal un bărbat de 65 ani, din municipiul Focșani, care a traversat strada pe marcajul pietonal. După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei.

Reclama

În urma activităților specifice efectuate cu operativitate, a fost identificat conducătorul autoturismului implicat în eveniment, în persoana unui bărbat de 60 de ani domiciliat în județul Prahova, iar la data de 6 decembrie acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile politie hotpentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpa și părăsirea locului accidentului.

 

 

La data de 5 decembrie a.c,  orele 23.30, polițiștii rutieri au depistat pe raza comunei Garoafa, un bărbat de 39 ani, din municipiul Onești, județul Bacău, în timp ce conducea pe DN2E85 un autoturism, având permisul de conducere suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

Lasă un răspuns