Politia vranceana informeaza!

Filed under Eveniment

MCV radar politieMandat pus în executare de poliţişti

 La data de 20 septembrie a.c., ora 08.00, poliţiştii din Adjud au depistat un tânăr, de 26 ani, din localitate, care deţinea un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru săvârşirea unor infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Tânărul a fost depus la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Focşani, în vederea executării pedepsei.

 

Tentativă de omor

La data de 20 septembrie a.c., ora 11.40, poliţiştii din Valea Sării au fost sesizaţi despre faptul că un tânăr, de 23 ani, din localitate, ar fi fost victima unei agresiuni comise de un consătean, de 27 ani. În urma primelor verificări efectuate s-a stabilit faptul că cei doi s-au întâlnit pe stradă şi pe fondul unui conflict spontan, victima a fost lovită cu o secure în spate. Tânarul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă ,,Sf. Pantelimon” Focşani, apoi transferat la Spitalul Judeţean Galaţi. Agresorul a fost reţiunut pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

 

Evenimente rutiere

La data de 20 septembrie a.c., ora 20.35, pe DJ 204D, în comuna Suraia, poliţiştii rutieri au depistat un tânăr, de 19 ani, din comuna Bilieşti, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la o unitate medical, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 20 septembire a.c., ora 18.30, pe DC 158, în comuna Bordeşti, un bărbat, de 46 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, din cauza neatenţiei a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat în coliziune cu un podeţ din beton şi s-a răsturnat în şanţ. În urma producerii evenimentului bărbatul a fost accidentat grav. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 20 septembrie a.c., ora 02.45, pe strada Bucegi, din municipiul Focşani, poliţiştii au depistat un tânăr, de 21 ani, din comuna Gugeşti, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,41mg alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Produse contrafacute confiscate de poliţişti

 

La data de 20 septembrie a.c., ora 09.00, poliţiştii din Gugeşti au depistat o femeie, de 35 ani, din municipiul Tecuci, în timp ce oferea spre vânzare 10 perechi pantofi sport, precum şi 4 recipiente ce conţineau şampon, fără a deţine documente de provenienţă şi existând suspiciuni asupra originalităţii lor. Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză a fost întocmit dosar penal.

Braconaj piscicol

 La data 19 septembrie a.c., ora 08.00, poliţiştii din Pufești, au efectuat o acțiune pe linie de braconaj piscicol în zona lacului de acumulare de pe Râul Siret, zona Balastiera Pufești. Cu această ocazie au depistat un bărbat, de 40 ani, domiciliat în satul Domnești-Tîrg, comuna Pufești, care avea asupra sa două sacoșe în care transporta o plasă monofilament și cantitatea de aproximativ 5 kg de pește, specia plătică. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de deținere și folosire ilegală de plase de pescuit și deținerea și transportul peștelui, fără documnete legale, fapte prev. și ped. de art.6450 alin.1 lit.k și j din OG 23/2008.

 

La data 19 septembrie a.c., ora 08.00, poliţiştii din Pufești, au efectuat o acțiune pe linie de braconaj piscicol în zona lacului de acumulare de pe Râul Siret, zona Balastiera Pufești. Cu această ocazie au depistat un bărbat, de 45 ani, cu domiciliul în comuna Nicoreşti, judeţul Galaţi, care folosindu-se de o ambarcațiune artizanală, strângea o plasă monofilament cu lungimea de aproximativ 70 m cu pește în cantitate de 5 kg, specia plătică.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de deținere și folosire ilegală de plase de pescuit și deținerea și transportul peștelui, fără documnete legale, fapte prev. și ped. de art.6450 alin.1 lit.k și j din OG 23/2008.

 

Radare

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Cîmpuri;

Lasă un răspuns