Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

politieEvenimente rutiere      

La data de 28 noiembrie a.c., ora 02.13, polițiștii focșăneni au depistat un tânăr de 19 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Panduri din municipiul Focșani, având o concentrație de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.          Tânărul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat doua  probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 7 decembrie a.c., ora 02.37, polițiștii din Panciu  au depistat un tânăr de 26 ani, din comuna Vizantea-Livezi, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 205 E Vizantea, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice ( 0.48 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Dosar penal întocmit de polițiști

La data de  6 decembrie a.c., ora 23.00, polițiștii din Vizantea Livezi, Soveja și Câmpuri, au efectuat un control în incinta unui bar din comuna Vizantea Livezi, unde au depistat un tânăr de 20 ani, din comuna Gornet, județul Prahova, care avea asupra sa un cuțit cu lungimea de 24 cm, cu buton declanșator, posesorul  declarând că îl folosește pentru autoapărare. S-a procedat  la ridicarea obiectului corp delict în vederea continuării cercetărilor  urmând ca acesta sa  fi predat la Camera de Corpuri Delicte din cadrul IPJ Vrancea. În cauză s-a întocmit dosar penal.

 

Infracțiune la regimul armelor și munițiilor

La data de 29 noiembrie a.c., orele 15.00, polițiștii din Corbița s-au sesizat din oficiu despre faptul că un bărbat de 71 ani, din localitate, deține la domiciliu o armă cu aer comprimat cu lunetă, un pistol artizanal și o arbaletă.

Din cercetările efectuate s-a mai stabilit faptul că în cursul lunii octombrie 2016, acesta a folosit arma cu aer comprimat trăgând în aer, în grădina din spatele casei.

În continuarea cercetărilor, la data de 6 decembrie a.c., ora 10.30, polițiștii din Corbița și din Adjud, împreuna cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Adjud, au efectuat o percheziție la domiciliul bărbatului de 71 ani, din comuna Corbița, unde au fost depistate și confiscate, o arma de tir cu luneta, un pistol artizanal, o arbaleta și o cutie cu 41 buc. de petarde.

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

Lasă un răspuns