Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

275
0
Reclama

Gest de bună-credință

 

Reclama

La data de 4 aprilie a.c,ora 16.00, polițiștii focșaneni au fost sesizați de către un bărbat de 78 ani, din comuna Vînători, despre faptul că acesta ar fi găsit un rucsac de culoare neagră pe o bancă din zona Bisericii Catolice. În urma verificării conținutului rucsacului au fost găsite mai multe bunuri cât și suma de 13.945 de euro. La data de 5 aprilie a.c, polițiștii au identificat proprietarul rucsacului, respectiv o femeie din orașul Panciu, bunurile fiindu-i predate. Felicităm pe acesta cale bărbatul pentru simțiul civic de care a dat dovadă și îndemnăm vrâncenii să îi urmeze exemplul.

politie

Evenimente rutiere

 

 

La data de 5 aprilie a.c, orele 12.40, pe DJ 204D, în afara comunei Biliești, un bărbat de 57 ani din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neatenției, a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a unei pasagere de 49 ani. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 5 aprilie a.c,  orele 17.10, pe DJ 205B în comuna Țifești, a fost depistat în trafic un bărbat de 67 ani din localitate, în timp ce conducea un tractor fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 5 aprilie a.c,  orele 23.05, pe DN 2L în comuna Răcoasa, un bărbat de 23 ani din comuna Vîrteșcoiu, în timp ce conducea un  autoturism, a pierdut controlul direcției de mers într-o curbă la stânga și a părăsit carosabilul lovindu-se de un gard. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto.            Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 6 aprilie a.c, orele 01.00, pe strada Anghel Saligny din municipiul Focșani, polițiștii au depistat un bărbat de 40 ani în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere. În urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0,77 mg/l alcool pur in aerul expirat. În cauză a fost  întocmit dosar penal.

 

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

Lasă un răspuns