Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

232
0
Reclama

Evenimente rutiere

politisti La data de 6 aprilie a.c, ora 12.45, pe  DJ 205 E în comuna Țifești, a fost depistat un bărbat de de 67 ani, din localitate, în timp ce conducea un utilaj agricol care tracta o remorcă monoaxă, fără a fi înmatriculată sau înregistrată în circulatie. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Reclama

 

La  data de 6 aprilie a.c, ora 17.00, polițiștii din Gugești au depistat pe DN 2 N Bogza, un bărbat  de 49 ani, din comuna  Sihlea, în timp ce conducea un utilaj agricol care tracta o remorcă, confecționată artizanal, fără a fi înmatriculată sau înregistrată în circulație. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 6 aprilie a.c, orele 21.20, pe str. Cuza Vodă din municipiul Focșani, a fost depistată o femeie de 29 ani, din comuna Bivolari, județul Iași, în timp ce conducea un autoturism care era radiat din circulație din data de 3 aprilie a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

Lasă un răspuns