Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

142
0
Reclama

Evenimente rutiere

 

Reclama

            La data de 8 aprilie a.c, ora 23.40, pe DN2 – E85 pe raza localității Haret, polițiștii din Mărășești au depistat un bărbat de 23 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. politist În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 9 aprilie a.c, ora 06.35, pe DN2 – E85 în comuna Dumbrăveni, polițiștii au depistat un bărbat de 45 ani, din comuna Țifești, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație  a fost de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 9 aprilie a.c, ora 12.50, pe DN2 – E85, în afara localității Golești, un bărbat de 33 ani din comuna Slobozia Ciorăști, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de un alt autoturism care circula în fața sa, intrând în coliziune cu acesta. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului celui de-al doilea autoturism și a unei minore de 13 ani, pasageră în același autoturism.             Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 9 aprilie a.c,  ora 18.25, polițiștii din  Gugești au fost sesizați cu privire la faptul că în comuna Sihlea, un bărbat de 40 ani, din localitate, a intrat  cu autoturismul în gardul unui vecin. Conducătorul auto vinovat de producerea evenimentului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de  0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 9 aprilie a.c, ora 18.35, pe DN 2N în localitatea Jitia, polițiștii din Gugești au depistat un bărbat de 38 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

 

Distrugere cercetată de polițiști

 

La data de 9 aprilie a.c, ora 15.00, polițiștii din Odobești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe str. Nicolae Titulescu, un bărbat de 36 ani din comuna Cozmești, județul Vaslui, pe fondul consumului de alcool, ar fi distrus mai multe panouri de afișaj amplasate pe domeniul public. Întrucât bărbatul se manifesta violent, a fost internat la Secția Psihiatrie a Spitalului de Urgență Focșani și este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburare a ordinii publice.

 

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

Articolul precedent”Învață să salvezi vieți”
Articolul următorCarnea de miel la vânzare pe tarabe în Piața Moldovei
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns