Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

244
0
Reclama

Evenimente rutiere

 proces verbal amenda

Reclama

La data de 11 aprilie a.c, în jurul orei 13.46, un bărbat de 51 ani din comuna Păulești, în timp ce conducea un autoturism pe str. Dinicu Golescu din municipiul  Focșani, la intersecția cu str. Horia, Cloșca și Crișan nu a respectat semnificația indicatorului ”STOP”, a pătruns în intersecție unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 59 ani, din municipiul Focșani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului celui de-al doilea autoturism.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 11 aprilie a.c, ora 21.30, polițiștii focșăneni au depistat pe raza localitatății un bărbat de 53 ani, care conducea un autotutridm și se afla sub influența băuturilor alcoolice (1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat).

În cauză s-a întocmit dosar penal.

 

 

Distrugere cercetată de polițiști

 

            La data de 11 aprilie a.c, ora 22:55, polițiștii din Odobeşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că în faţa unui magazinului din localitate, o persoană se manifestă violent şi provoacă scandal.

În urma sesizării, la fața locului a fost depistat un bărbat de 29 ani, care pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a provocat scandal, după care a lovit cu pumnul, geamurile exterioare ale unui magazin, spărgându-le.

În momentul distrugerii geamurilor, bărbatul s-a tăiat la antebraţul stâng, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani – Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost  întocmit dosar penal.

 

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

Lasă un răspuns