Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

160
0
Reclama

Evenimente rutiere

 

Reclama

La data de 7 mai a.c, ora 14.40, un bărbat de 40 ani din municipiul Bârlad, județul Vaslui, în timp ce conducea o motocicletă pe DN 2D în afara localității Bârsești, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare într-o succesiune de curbe, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabila și s-a răsturnat în șanțul din beton de pe partea dreaptă a sensului său de mers. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoara a conducătorului motocicletei. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a  fost întocmit dosar penal.

 

La data de 7 mai a.c, ora 18.00, polițiștii focșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 39 ani care conducea un atelaj hipo pe str. Mihail Eminescu din comuna Cârligele, a pierdut controlul acestuia și a  intrat în coliziune cu două autoturisme care se aflau staționate, provocându-le avarii. În atelaj se mai afla un bărbat de 60 ani din comuna Gugești, care s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă. Acesta a fost transportat la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri medicale și fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat valoarea de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul atelajului hipo a fost și el testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a  fost întocmit dosar penal.

 

politie

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

Articolul precedentCeremonie militară la Monumentul Independenței. Circulația va fi restricționată în zonă
Articolul următorPremiul I pentru elevele Școlii Postliceale Sanitare Vasile Alecsandri – Focșani
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns