Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

233
0
Reclama

Evenimente rutiere

La data de 8 mai a.c, ora 09.05, pe DJ 202E în localitatea Slimnic, comuna Tîmboiești, a fost depistat un bărbat de 25 ani din comuna Sl. Bradului în timp ce conducea un tractor neînmatriculat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Reclama

La data de 9 mai a.c, ora 13.10, pe DN2 în localitatea Haret, polițiștii au depistat un bărbat de 39 ani din municipiul Onești, județul Bacău în timp ce conducea un autoturism deși avea dreptul de conducere suspendat.            În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 9 mai a.c, ora 18.30, pe DC 169 în comuna Sl. Bradului, sat Cornetu, a fost depistat un bărbat din localitate în timp ce conducea o autoutilitară, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

politie

La data de 9 mai a.c, ora 22.30, pe DN23 în comuna Măicănești, polițiștii au depistat un bărbat de 40 ani din comuna Salcia Tudor, județul Brăila în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

Lasă un răspuns