Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Evenimente rutiere

La data de 14 mai a.c, ora 23.25, polițiștii au depistat pe B-dul Gării din municipiul Focșani un tânăr de 22 ani din localitate în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 15 mai a.c, ora 04.05, pe str. Măgura din municipiul Focșani, polițiștii au depistat un bărbat de 40 ani din localitate în timp ce conducea un autoturism, deși nu avea acest drept. În cauză a  fost întocmit dosar penal.Inspectoratul de Politie Judeteana Vrancea

 

Infracțiuni de comerț

 

La data de 14 mai a.c, ora 10.00, polițiștii au depistat în târgul din comuna Dumbrăveni, un bărbat de 40 ani din municipiul Buzău, județul Buzău, în timp ce vindea obiecte de vestimentație care purtau mărci înregistrate, fără a deține documentele necesare. În cauză a fost  întocmit dosar penal iar mărfurile au fost confiscate.

 

La data de 14 mai a.c, ora 12.00, polițiștii au depistat în incinta Bazarului Focșani un bărbat de 38 ani din comuna Toporu, județul Giurgiu în timp ce  oferea spre vânzare un ceas care avea inscripționată o marcă, dar care prezenta urme vizibile de contrafacere. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar ceasul a fost confiscat în vederea continuării cercetărilor.

 

 

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

Lasă un răspuns