Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Evenimente rutiere

 

            La data de 20 iunie a.c., ora 14.30, a fost depistat un bărbat de 59 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 20 iunie a.c., ora 11.35, polițiștii focșăneni au depistat un bărbat de 49 ani, din comuna Tulnici, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

 

Tineri bănuiți de tâlhărie calificată, reținuți de polițiști

 

La data de 20.06.2017, la ora 03.46, polițiștii focșăneni au fost sesizați de un bărbat de 75 ani, din localitate, despre faptul că în noaptea de 19/20.06.2017, în jurul orelor 02.30, doua persoane necunoscute ar fi pătruns fără drept în locuința sa, în timp ce acesta dormea și, prin violență, ar fi încercat sa-l deposedeze de o suma de bani.            În aceiași noapte, în jurul orei 03.30, profitând de neatenția persoanei vătămate, întrucât acesta se afla în curtea imobilului împreuna cu un vecin, o minoră de 14 ani ar fi pătruns în imobil și ar fi sustras suma de 2700 lei și un telefon mobil. În urma verificărilor efectuate cu operativitate polițiștii au stabilit faptul ca principalii bănuiți de săvârșirea faptei sunt doi tineri de 17, respectiv 18 ani, ambii din comuna Gugmasina politieești, tineri care ar fi avut anterior producerii faptei o înțelegere cu minora de 14 ani. Față de cei doi tineri s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând a fi prezentați cu propunere de arestare preventivă. Bunul sesizat ca fiind sustras, precum și suma de bani, au fost recuperate și predate persoanei vătămate. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

 

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

Lasă un răspuns