Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Evenimente rutiere

 

La data de 23 iunie a.c., ora 08,50, pe DN 23 în afara municipiului Focșani, un bărbat de 49 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu alt autoturism, condus regulamentar. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea ușoară a celor doi conducători auto.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 23 iunie a.c., ora 10,00, pe DN 2D în comuna Vidra, un bărbat de 47 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu alt autoturism, condus regulamentar. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea rănirea ușoară a conducătorului auto nevinovat.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 23 iunie a.c., ora 20,00, pe str. Trei Eroi din orașul Odobești, un bărbat de 53 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, fiind sub influența băuturilor alcoolice (1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat) s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă, rănindu-se ușor. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 23 iunie a.c., ora 23,40, pe Bld. București din municipiul Focșani, a fost depistat un tânăr de 19 ani, din comuna Dumbrăveni, în timp ce conducea un autoturism și avea o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la o unitate medicală unde i s-a recoltat o mostră biologică în vederea stabilirii alcoolemiei. politieTotodată polițiștii au mai stabilit faptul că în autoturism se afla și proprietarul acestuia, un tânăr de 20 ani, din comuna Dumbrăveni, care avea o și el o concentrație de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat și acesta i-ar fi încredințat autoturismul. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 24 iunie a.c., ora 01,00, pe str. Comisia Centrală din municipiul Focșani, a fost depistat un bărbat de 46 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism și avea o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

Lasă un răspuns