Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Evenimente rutiere

 

La data de 24 iunie a.c, în jurul orei 04.40, o femeie de 38 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2D  în comuna Vidra, pe fondul neatenției, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu alt autoturism condus de către o femeie de 41 ani, din municipiul Focșani.

În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea gravă a unui minor de 14 ani din Focșani, rănirea ușoară a femeii care conducea regulamentar precum și a unei tinere de 18 ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 24 iunie a.c, ora 18.30, polițiștii din comuna Pufești, au depistat un bărbat de 80 ani din localitate în timp ce conducea pe DN2 E85, un moped neînregistrat și fără să posede permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de  conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat  și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

La data de 24 iunie a.c, ora 20.00, un bărbat de 53 ani din orașul  Odobești, în timp ce conducea în localitate  un moped,  aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă, accidentându-se.

În urma producerii evenimentului  a  rezultat  rănirea ușoară a conducătorului mopedului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest și a rezultat o concentrație de 1,23mg/L alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate  mostre  biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 24 iunie a.c, ora 19.30, un tânăr de 18 ani din comuna Țifești, a condus o bicicletă  pe DJ 205 E, în localitatea Clipicești și din cauza neatenției, a acroșat o tânără de 14 ani din localitate, care se deplasa regulamentar pe partea carosabila, rezultând rănirea ușoară a acesteia.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 25 iunie a.c, ora 12.40, un bărbat de 56 ani din orașul Gugești, în timp ce conducea un autoturism în localitate, a efectuat manevra de mers înapoi fără să se asigure corespunzător, acroșând cu partea din spate a autoturismului o bicicleta condusă regulamentar de către un bărbat de 50 ani, rănindu-l ușor.

După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind depistat ulterior.

În cauza a fost întocmit dosar penal.

 

 

La data de 25 iunie a.c, polițiștii din comuna Nereju s-au sesizat cu privire la faptul că în aceeași zi, în jurul orei 09.39, un bărbat de 45 ani din comuna Spulber, a condus un  moped  neînmatriculat și fără a deține permis de conducere, pe DC 106 Nereju-Sahastru.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

 

La data de 25 iunie a.c, polițiștii din Odobești  au depistat pe DN 2M,în comuna Broșteni, un bărbat de 20 ani în timp ce conducea un moped care nu era înmatriculat sau înregistrat și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauza a fost întocmit dosar penal.

 

 

La data de 25 iunie a.c, polițiștii din comuna Paltin au depistat un bărbat de 23 ani în timp ce conducea un moped pe DJ 205 M, fără a poseda permis de conducere.

În cauza a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 25 iunie a.c, ora 18.22, un bărbat de 37 ani din comuna Vidra, în timp ce conducea un autoturism pe DC 184, în localitatea Slobozia Bradului, din direcția DC 169 – Coroteni, a surprins și accidentat un minor în vârstă de 8 ani, care a traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure.

Conducătorul  auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 25 iunie a.c, ora 15.26, polițiștii au depistat un bărbat de 36 ani din municipiul Focșani, în timp ce conducea o motocicletă pe DN2- E85, în localitatea Dumbrăveni, deși avea permisul de conducere necorespunzător categoriei din care făcea parte vehiculul respectiv.

În cauză  a fost întocmit dosar penal.

 

 

Tânăr bănuit de tâlhărie reținut de polițiști

 

La data de 19 iunie a.c, ora 02.30, polițiștii din comuna Tulnici au fost sesizați cu privire la faptul că în jurul orei 01.00, o persoană necunoscută ar fi pătruns în locuința unei femei de 73 ani și sub amenințare i-ar fi solicitat să-i dea suma de 1.000 lei.

În urma primelor verificări polițiștii au stabilit faptul că femeia i-ar fi dat suma de 200 lei și un card bancar. De asemenea, persoana necunoscută ar mai fi scotocit și prin locuință cu scopul de a-i sustrage și alte sume de bani.

Totodată polițiștii au mai stabilit faptul că principalul bănuit de săvârșirea faptei este un bărbat de 20 ani, din comuna Vârlezi, județul Galați.

Acesta a fost reținut pe o perioadă de 24 ore și urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propunerea arestării preventive pe o perioadă de 30 zile.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării activității infracționale.

 

 

Radare:politisti

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

Lasă un răspuns