Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

politieEvenimente rutiere

 

La data da 9 iulie a.c, în jurul orei 09.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Bulevardul Unirii, în parcarea unui market, s-ar fi produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Din verificări a rezultat faptul că un bărbat, din comuna Cotești, în timp ce conducea un autoturism și efectua manevra de mers înapoi, a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla parcat regulamentar, provocând avarierea acestuia, a unei biciclete și a unui gard metalic. Polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 9 iulie a.c, ora 18.35, pe DN 2-E 85 în comuna Goleşti, o femeie, de 37 ani, din municipiul Focşani, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat şi accidentat grav un biciclist, de 48 ani, din comuna Slobozia Ciorăşti, care nu ar fi acordat prioritate la efectuarea virajului spre stânga. Cei doi participanți la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătoarei auto, iar în cazul biciclistului a rezultat o concentrație de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 9 iulie a.c, ora 18.55, pe Buleardul Brăilei, din municipiul Focşani, un bărbat, de 32 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat şi accidentat uşor doi minori, ambii de 15 ani, din aceeaşi localitate, care erau angajaţi în traversarea regulamentară a străzii, pe marcajul pietonal. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 9 iulie a.c, ora 18.55, pe DC 28, în comuna Păuneşti, polițiștii au depistat un bărbat, de 36 ani, din comuna Păuneşti, în timp ce conducea un  autoturism, iar în urma testării alcoolscop, a rezultat o concentrație de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 9 iulie a.c, ora 20.05 pe strada Bisericii, din comuna Ploscuțeni, o femeie, de 71 ani, din localitate, în timp ce se deplasa cu bicicleta, nu a acordat prioritate unui autoturism, condus regulamentar de către o femeie, de 31 ani, din aceeași localitate, intrând în coliziune cu acesta. În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat rănirea uşoară a biciclistei. Persoanele implicate au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost  întocmit dosar penal.

 

La data de 9 iulie a.c, pe DN 2N în comuna Dumbrăveni, polițiștii din  Gugeşti au depistat un tânăr, de 19 ani, din comuna Chiojdeni, în timp ce conducea un autoturism ale cărui numere de înmatriculare erau false. Polițiștii au mai stabilit și faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 9 iulie a.c, ora 22.45, pe strada Dr. Telemac, din municipiul Focşani, polițiștii au depistat un bărbat, de 42 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Polițiștii au identificat două persoane bănuite că ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un magazin din municipiul Focșani

 

La data de 9 iulie a.c, ora 17.30, polițiștii din Focşani au depistat un bărbat, de 20 de ani și un minor, de 13 ani, ambii din localitate, bănuiți că ar fi au sustras mai multe bunuri dintr-un magazin. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar în cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Tâlhărie cercetată de către polițiști

 

La data de 9 iulie a.c, ora 22.50, polițiștii din comuna Bordeşti au fost sesizaţi cu privire la  faptul că un bărbat, de 26 ani, ar fi fost lovit în zona gâtului. Din primele verificări s-a stabilit faptul că acesta, împreună cu fratele său, un tânăr de 19 ani, ar fi pătruns pe un teren împrejmuit, care aparținea vecinului lor, un bărbat de 55 ani, cu intenția de a sustrage lucerna. De asemenea, în urma altercației, bărbatul de 26 de ani a suferit leziuni, urmând a se stabili împrejurările producerii acestora. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificata. Cercetările sunt continuate în vederea documentarii întregii activități infracționale a persoanelor implicate și stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

Lasă un răspuns